• PiaB
    Äldre 27 Aug 21:32
    2335 visningar
    4 svar
    4
    2335

    Vad ska man önska sig?

    Det där är svårt, vad man ska önska sig. Vi bor inte ens ihop. Av olika anledningar har vi inte kunnat flytta ihop än, men ska såklart göra det i framtiden. Men det betyder ju att vi faktiskt har dålig koll på vad vi har. Så vi kommer nog önska oss lakan och badlakan och sådant som vi definitivt inte har dubbelt av. Kanske porslin, jag har inget speciellt och tror inte han har det heller. Och upplevelser, typ presentkort på Liveit eller spabehandlingar o.s.v.


     


    Pengar till en bröllopsresa kommer vi önska oss för de som vill ge pengar. Blir det mycket pengar blir det ett bidrag till resan. Blir det lite blir det ett restaurangbesök på resan eller en massage eller nåt. Alla summor är välkomna.


     


    Det jag tycker är svårt är hur man ska uttrycka sig. För trotsallt är det viktigaste att gästerna kommer och vill dela våran dag med oss. Men så vet man att de flesta vill ge något, det vill jag med när jag går på kalas. En del vill ge mycket, andra lite. Men om man önskar sig saker i olika priser kanske alla hittar något lämpligt. Eller att några stycken går ihop om något lite dyrare.


     


    Vet inte om det var till någon hjälp, men jag kommer också följa tråden


Svar på tråden Vad ska man önska sig?