Inlägg från: Sara 120707 |Visa alla inlägg
  • Sara 120707

    Varför är ni så tveksamma... stötta varandra

    passionsblomman skrev 2012-08-25 00:49:22 följande:
    WORD!!
  • Sara 120707
    Celnns skrev 2012-08-25 21:13:24 följande:

     


    Fast allt det här baseras på att alla brudpar har sunt förnuft vilket alla tyvärr inte har. Jag har stött på en hel del skräckexempel här på BT, ett exempel där bruden var vansinnigt arg för att hennes gäst inte ville resa utomlands i flera dagar och lämna sitt spädbarn hemma.


    Det handlar som alltid om en balans mellan att ta till sig åsikter och sätta gränser och inte kompromissa med det man tycker är viktigast.


    Ibland är det bra att få åsikter på sitt upplägg så att man har någon som säger till när man missat någonting, är på "fel" spår eller när man blivit så insnöad på bröllop att bridzillan tagit över.


    Om man då elakt skjuter ner alla kommentarer man får så är det inte omöjligt att när någon väl har något vettigt att meddela så väljer de att inte säga något eftersom de sett era tidigare reaktioner.


    Det finns ett sätt att inte bli överkörd utan att köra över folk tillbaka och om det är möjligt så är det väl att föredra? Framförallt om man vill ha någon framtida relation till dessa människor.


    Sen kan jag absolut förstå din poäng när man ser brudpar som verkar vara skräckslagna att någon ska ta illa upp Man kan aldrig se till att alla blir 100% nöjda.


     

Svar på tråden Varför är ni så tveksamma... stötta varandra