• Milljor

    Ditt bästa tips/råd...vad får man inte glömma

    JAg gifter mig 1/9...och ni som gift er och ni som planerar vet att det är typ en miljon olika grejer att tänka på. Känner mig lite lagom stressad :) Jag efterlyser ditt bästa tips eller råd för en lyckad dag/fest. Alla tips/råd, glöm inte, tänk på är välkomna.

  • Svar på tråden Ditt bästa tips/råd...vad får man inte glömma
  • Sagogården

    V gifter oss 23/9 -12 och har planerat länge! Det bästa i vår planering har varit min svåger/toastmaster/kontrollfreak! Tillsammans har vi planerat dagen, kontaktat alla leverantörer och tänkt ut alla "worst case" scenarion. På själva bröllopsdagen kommer han ha ansvar för att allt fungerar, alla inblandade har hans mobilnummer och vad som ön händer så får han lösa det så att vi kan njuta! Själv har jag sagt att det spelar egentligen ingen roll om restaurangen brinner ner, gästerna inte kommer etc,, det viktigaste är att jag, sambon, vigselförättaren och vittnena är där! ;)

  • Jossen
    yavanna81 skrev 2012-08-23 20:23:17 följande:
    Jag gillar listor, så jag gjorde checklistor på det som skulle kommas ihåg på dagen, inte bara vilka foton vi skulle ta. Det var användbart, jag behövde inte tänka alls själv.
    Kan du inte dela med dig av listorna? :)
  • frida o björn

    Om ni har presentbord är det bra att någon är ansvarig att se till att det blir rätt med kort och present. Tex att man tejpar fast korten på presenterna, eller har något nummersystem. Det är inte så roligt när man inte vet vem som ger vad...

  • Milljor

    TAck för bra tips!!! Nu närmar det sig..på lördag blir jag fru :)

  • Strawberry

    Ett av de bästa tipsen vi fick, av en kompis som nyligen hade gift sig, var att direkt på morgonen ge bort våra telefonen till någon i sällskapet. Bestman fick ansvaret för min blivandes telefon och mor min tog hand om min telefon. Att veta att det är någon som svarar och löser eventuella problem som kan uppstå(vilsen gäst, florist med frågor eller kanske catering som undrar något) är otroligt skönt och att inte behöva ha telefonen med sig och det stressmomenten det kan innebära med även den enklaste av alla frågor var otroligt skönt. Vet en kompis som en halvtimme innan fick försöka guida en vilsen bröllopsgäst över telefonen.... Att vara i kyrkan i riktigt god tid är även det ett tips, vi fick höra av prästen att man inte behöver vara där förrens tidigast 20 minuter innan, Vi var där 30 minuter innan för att hinna smita in före alla gäster kom, men nästan alla gäster vara redan där och stod ute och pratade, fick tvinga in alla i kyrka snabbt för at vi skulle kunna smita in i rummet vi skulle vara osedda. 

    Men som många andra säger, delegera, delegera och DELEGERA!! =) Lycka till i helgen!!

  • LILLSYRRAN

    Juni2012!


    Jo han är involverad,vi bestämmer och gör alla inköpen tillsammans,men det pilliga är jag som gör,jag är ganska petig av mig och det accepterar han.Jag tycker bara det är roligt med alla småfixen.

  • Bumban

    Gifte mig för 3 år sedan... Veeet att man inte vill höra detta egentligen, MEN...
    Slappna av, ha roligt och tänk efter vad som VERKLIGEN är viktigt. Sak samma om man gömmer en massa saker!!!
    Vi la en halv förmögenhet på ett jättebröllop, som vi hade planerat länge och in i minsta detalj... och visst jag har jättefina minnen...  Men idag när jag sitter här med två fina barn och hus och allt kanske det med facit i hand inte hade behövt vara så påkostat. Bättre att lägga tid och pengar på annat....

    Så mitt tips är att inte ta det så allvarligt det är det som kommer efter bröllopet som räknas

  • Kala

    Jag dammar av den här tråden! Ni som redan gift er - vilka är era bästa tips/råd för en fantastisk bröllopsdag?

  • TheD

    Gör det ni vill och vik inte för andras "men Gustaf tycker inte om den maten, hur ska Agda kunna..." Nu hade vi inga problem utan vi gjorde det vi ville.

Svar på tråden Ditt bästa tips/råd...vad får man inte glömma