Inlägg från: parisinthespring |Visa alla inlägg
  • parisinthespring

    Smidig övergång från vigseln till festen...

    Vi tänkte satsa på konfetti direkt efter istället (eventuellt lite applåder?!), tänkte att våra mammor kunde börja så alla fattar och hänger på :) Sen förflyttar vi oss till lokalen tillsammans (bara 1 minut därifrån) där vi fotas och dricker champagne. Hur gör ni med glasen, ska de vara med på fotona eller ska de läggas undan innan fotograferingen?

  • parisinthespring

    Vicke01, ja det ska vi :) Vi har hittat en festlokal på Österlen (Skåne) med superfin park precis intill, så vi hoppas på fint väder! Det finns en lokal väldigt bära i backup men den hoppas jag slippa... Just nu sliter jag med inbjudan, kände att jag behövde få koll på vigseln för att veta när vi borde börja, tänkte vigsel 1630-17, sen champagne och fotografering med gästerna (vi kommer att ha fotograferats innan vigseln) och sätta oss till bords kl 18. Kan tänkas att vi vill börja en halvtimme tidigare, kan det behövas 1,5 timme för fotografering och champagne? Hur tänker ni?

  • parisinthespring

    Oj vad ambitiöst, jag är mycket imponerad, gästerna kommer få en fantastisk dag :) Själv är vi inte alls för lek, det blir mest fokus på middagen med god mat och (förhoppningsvis) massa tal :)

Svar på tråden Smidig övergång från vigseln till festen...