Inlägg från: Lyckan 382 |Visa alla inlägg
  • Lyckan 382

    Varför gifte ni er själva eller i smyg?

    Hej! Jag är alldeles nyförlovad och redan har jag blivit lite stressad över det här med gästlista... det har gått så långt att jag försiktigt pratar med min sambo om att smita iväg själva eftersom vi båda har en så pass stor och "svåravdelad" vänskapskrets. Hur man än vrider och vänder på det blir det för många gäster och detta är ett problem av flera anledningar; ekonomiskt förstås men även för att vi egentligen önskar något mer intimt. Egentligen vill vi ju dela ögonblicket med några. Jättesvårt! Är ångest över gästlistan en vanlig anledning till att man gifter sig själva och/eller i smyg? Är det någon som vill dela med sig av hur ni tänkte så skulle jag bli väldigt tacksam. Även tips för hur man skär ner gästlistan mottages gärna :)

    /Lyckan

  • Svar på tråden Varför gifte ni er själva eller i smyg?
  • Lyckan 382

    Tack för svaret! Det är precis den där stressen jag är rädd för... Jag tänker precis i dem banorna också. Men samtidigt skulle det vara trevligt att dela det med NÅGON....rädd att vi ångrar oss! Tvekade ni någonsin?

  • Lyckan 382

    Smulan: Det låter som ett bra upplägg! Men då hade ni vittnen ni kände eller? Mysigt att er son var med :)

  • Lyckan 382

    Så många svar - roligt!

    @Tina Alpfält: När jag pratar om "ögonblicket" antar jag väl att jag menar själva vigseln. En fest för fler kan jag tänka mig att ha. Jag tror att det handlar mycket om stressen att jag funderar över det här - planering osv. Men också om att jag vill att det ska vara intimt. Att dela upp vigseln och festen är såklart en idé men jag känner ju som sagt att jag även vill att det ska vara intimt. Jag har verkligen sållat redan och de som jag har på min lilla tillfälliga lista är alla människor jag tycker mycket om, men det känns konstigt att alla ska stå och se på när vi blir vigda :S Meeeen, jag håller ju med om det där med delad glädje är dubbel glädje, det är ju därför det blir så klurigt.

    @Tracit: Jag känner också så - att jag bara vill att vi är gifta med varandra. Men mitt problem är väl att jag velar hit och dit och SAMTIDIGT känner att jag vill ha någon/några med för att dela.... vad jobbig jag är! Vad roligt att det känns bra med beslutet ni har tagit, det låter mycket romantiskt som du säger! Hoppas ni får en underbar dag :)

    @Smulan: Kanske är lösningen på velandet att göra som ni och välja ut två vitten - då får man ju delad glädje på något vis, men slipper mycket av planering och stressen som Guanaca pratar om.

Svar på tråden Varför gifte ni er själva eller i smyg?