• Guanaca

    Varför gifte ni er själva eller i smyg?

    Vi gifter oss hemligt pga:
    - Att vi vill fira vår kärlek först och främst, det är oss två det handlar om och vi vill koncentrera oss på OSS Hjärta
    - För att slippa stressen ( vilka man ska bjuda, inte bjuda, folk som lägger sig i och tycker en massa och vill ta över vår planering, att allt ska klaffa och bli perfekt för gästerna, all organisering)
    - För att hålla kostnaderna nere (vi kan lägga alla pengarna på våra bröllopsresor istället!)

  • Guanaca

    Jag har velat både fram och tillbaka flera gånger... Hade tänkt att det skulle vara kul att "visa alla" hur mycket vi älskar varandra, att samlas i kyrkan, att ha en fest etc. Men om vi skulle haft bröllop här hemma och med gäster så hade det ändå inte blivit så som jag hade velat ha det för det hade vi inte haft råd till. Och jag har allmänt ganska svårt att fatta beslut, så att tänka på olika alternativ och inte riktigt veta vad jag vill hör liksom till min personlighet

    Sambon har hela tiden vetat exakt vad han vill (dvs vi gifter oss utan gäster), och när jag känner efter i hjärtat så är det ju det här jag tänkt ända sedan vi blev tillsammanis - om vi någonsin gifter oss så ska det vara bara vi två på en strand vid havet! Och nu gifter oss på Mallorca snart

    Mitt tips är att försöka känna efter med hjärtat vad ni verkligen vill (tänk inte på hur andra gifter sig, vad famlijemedlemmar kommer att tycka etc - det är ju NI som gifter er) och ta också god tid på er. Det kanske är därför man ska ha ca ett år mellan förlovning och vigsel, så att besluten kan mogna fram och man hinner bolla alla idéer!

  • Guanaca

    Jag bryr mig inte ett dugg om vad folk eventuellt kan säga efteråt! Jag förväntar mig att de ska bli glada. Och jävlar om nån kommer klaga då tänker jag säga att vi gifter oss väl inte för deras skull eller? Jag har faktiskt inte ens tänkt tanken att nån skulle bli stött eller sur. Jag funderar bara på hur vi ska överraska, dvs informera om giftermålet, tex skicka mms, Facebook eller liknande och att det ska bli kul att överraska

  • Guanaca
    Juni 2012 skrev 2012-08-22 08:15:55 följande:
    Läser man här på BT så verkar det som att många ångrar att de ha stora bröllop också. Det verkar vara ångest över gästlistan, över kostnaderna, över allt som ska göras, blivande brudar som gråter över all stress med pyssel, placeringskort och klänning, m.m. och verkar önska att de valt ett litet bröllop istället.
    Jag skulle ha ångrat mig om jag börjat med ett för stort bröllopsprojket som tog all min energi och jag var stressad istället för att ha njutit av förväntan och pirret i magen!
  • Guanaca
    Darling Daisy skrev 2012-08-22 08:57:40 följande:
    postade för tidigt:
    Bara man har tänkt till, så funkar ju de flesta sätt att meddela giftermålet.  
    Precis, just detta jag funderar ut en lösning! Har lärt upp min mamma i mms-konsten redan nu så att jag ska kunna meddela min föräldrar först av alla! Facebook blir nog bara för "bekanta" som man inte direkt har så mycket kontakt med ändå, de närmaste får mer personlig information!
Svar på tråden Varför gifte ni er själva eller i smyg?