Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Kan jag verkligen...?

    Puffar lite på denna tråd.
    Jag vill gärna se fler bra lösningar på olösliga problem.

    Vad sägs om det där med hippan?

    Eller presenterna?

    Hur löser vi problemen?
    Kan man verkligen...?Flört 

  • Chicita

    Det där med ringar är svårt.
    Jag tror att PiaB helt enkelt får skriva en manual som berättar vad dom olika ringarna betyder för henne och den blivande maken så det finns något att hänvisa till.
    Lämna gärna in ett ex + kopia till pastorsexpeditionen och stadskontoret så det finns dokumenterat ifall någon har åsikter.

    Jamen det är väl klart Melton85 Förvånad 
    Man kan ju inte bara ha en ring. I värsta fall får du väl sätta din förlovningsring på andra ringfingret så du kan bevisa att du faktiskt har två ringar om någon frågar  

  • Chicita

    Nej men nu tror jag att jag trillar av stolen snart. Nu får du väl ändå använda kokosnöten du har där mellan axlarna Förvånad
    Menar du att dina gäster ska få ha roligt?
    Dom ska väl bara vara där som statister. Tänk om dom skulle råka skratta mitt i ett tal eller en högtidlig puss eller något.
    Nej dom ska placeras så att dom sitter som tända ljus och bara dyrkar er hela kvällen utan störande moment Solig 

  • Chicita

    Det är helt rätt maxmamma.
    Lägg en hög med blå-ställ vid entrén och be att dom byter om till overallerna så är ju problemet med klädkoden löst också Flört 

  • Chicita

    Vilken lyx Aniara4...
    Sådana pengar kan nog inte vi lägga på våra gäster...
    Jag har hört att värdet på presenten ska matcha kuvertpriset. Men vi vet ju inte hur mycket folk ger i gåva, så vi tänkte att toastmastern kunde samla in gåvorna medan vi gifter oss. Och så får dom mat till ca 75% av värdet på gåvan.
    Lite vinst måste vi ju ha liksom Tungan ute 

  • Chicita
    Jenny121212 skrev 2012-10-13 10:28:16 följande:
    Vi skickade inbjudningar i förra veckan och det är inte många som har ringt och jublat för att de är bjudna. Nu undrar jag om det är lite tidigt att stryka dem? Tänkte lite att om de ringer och tackar ja nu i dagarna så kan man bara säga sorry, men ni är inte bjudna längre? Eller om det finns nåt lämpligt straff vi kan ge dem för att de inte är överlyckliga för våran skull?
    Menar du att det finns folk som inte har ringt och skrikit av lycka i luren? Och ingen har bjudit ut er på restaurang för att fira att dom fått inbjudningen heller?
    Vilka ena...
    Såna vill du ju inte ha på bröllopet, välj någon annan istället som förstår att uppskatta vilken ära det är att bli bjuden (eller tja bjuden och bjuden, dom förstår väl att dom bör ge en gåva som motsvarar era kostnader för dom hoppas jag) 
  • Chicita
    Sara 120707 skrev 2012-10-13 13:04:40 följande:

    Nu har jag ett bröllopsdilemma!


    Jag tänkte ju skicka sådana där spara datumet kort men eftersom saker inte kan vara bra om de inte görs på det amerikanska sättet så ska det ju vara Save The Date kort.


    Mitt problem nu är att jag vill ju naturligtvis skriva den vedertagna förkortningen på framsidan av kortet men tänk om folk bara snabbt tittar på kortet och antar att det är en påminnelse från vårdcentralen och springer och testar sig. De har ju säkert diverse älskare och älskarinnor (som naturligtvis inte är inbjudna på bröllopet) som kan ha gett dem alla möjliga könssjukdomar.


    Då kanske de missar att det är mitt bröllop det gäller och inte deras små syfilisproblem(så själviska folk kan vara!).


    Kan man lägga till under STD "gäller ej könssjukdomar!" ??


    Och hur mycket glitter och vilken font bör man använda på detta för att det ska vara tillräckligt dekorativt för att balansera innebörden, vill ju inte att folk ska associera mitt bröllop med herpes eller nåt sånt?


    Jag skulle helt klart hoppa över dom där traditionella pussmunnarna i alla fall då det kan ge fel associationer.
    Och blinga på, sjukvården är ju inte kända för sina dekorativa kallelser. 
    Det kan kanske vara bra att undvika "sjukhusgrönt" i alla fall.

    Om någon springer och testar sig så gör det väl inte så mycket, så länge dom inte bokar in ert datum och tid (samt plats). 
    Det vore ju lite pinsamt om gästerna står på kö för ett Clamydiatest utanför kyrkan liksom...

    Fördelen med att gästerna testar sig är ju att ni kanske inte behöver dom där kondomerna som många lägger i "toakorgarna" i alla fall, så då sparar ni ju några kronor där också Skrattande
  • Chicita

    Ajdå vad synd att du redan hade skickat efter dom. Är dom märkta med monogram också? Annars kanske du kunde sälja dom vidare?

    Självklart ska tärnorna hjälpa till med sånt, dom är ju där för att assistera dig, och om du behöver hjälp med något så får dom ju göra det oavsett vad det är. Det får dom ju förstå Förvånad 

    Vadå har maken något att säga till om?
    Nu tror jag att du måste ta ett djupt andetag här och fokusera. Vad är viktigast? Att ditt bröllop blir som du vill ha det, eller att han slipper en färg som han inte tycker om? 

  • Chicita
    Jenny121212 skrev 2012-10-15 21:57:32 följande:
    Nu har jag ett nytt dilemma. Min tärna sprang ju o blev gravid trots att hon visste att vi skulle gifta oss!! Jag bet ihop och blev bara lite lagom upprörd över detta, men idag när hon skulle prova sin tärnklänning som hon själv köpte för ett halvår sen så passar den ju inte (såklart). Jag bet ihop igen och sa till henne att vi kunde sy i snörning i ryggen, men då säger hon att hon kommer se ut som en kassler (det stämmer i och för sig, men det är ju inte mitt problem.) och att klänningen är så liten så att snörena syns på framsidan också. Så hur ska jag lösa detta?
    Måste hon ha klänning på sig då?
    Sopsäck eller potatissäck funkar alderes utmärkt Skrattande 
    Att bli gravid innan erat bröllop är ju bara ett sätt att försöka stjäla uppmärksamheten från er. Så hur hon ser ut är ju knappast ditt problem, eller tja om hon försöker se bättre ut än dig så är det ju det. Men om hennes klänning inte sitter fint längre så är det ju bara en bonus Solig 
Svar på tråden Kan jag verkligen...?