• Tokig

    Beställa fotobok?

    heyyou skrev 2012-08-16 11:06:07 följande:
    Fujudirekt.se är det absolut bästa!!!!!
    Jag kan inte annat än att hålla med. Använder fujidirekt när jag gör fotoböcker (för cirka 2-4 per år) och jag är alltid nöjd.

    I julas föll jag för Smartphotos erbjudande och testade dom. Krångligt program och inte lika fint resultat.
  • Tokig
    kickanw skrev 2012-08-16 14:29:55 följande:
    Fujidirekt är nog bland det mest lågkvalitativa man kan välja, men då är det ju en smaksak också hur noga man är med det!
    En riktig fotograf har nog kontakter och kan beställa från duktiga personer, de levererar oftast bara till just fotografer också, så bäst är nog om du kan beställa genom din fotograf! :)

    Nu blir jag nyfiken. På vilket sätt tycker du att Fuji är lågkvalitativt?

    Jag tar väldigt mycket fotografier, absolut på amatörnivå, men väldigt mycket foton. Och jag framkallar varje månad och som sagt minst 2 fotoböcker/per år. Jag har testat flera olika företag för framkallning men fuji har, för mig, alltid levererat. En gång blev det fel men då fixade de det på ett väldigt smidigt sätt.

    Fotoböckerna jag beställt har alla hållt hög kvalitet. Tjocka härliga pärmar, bra tjocklek på bladen och framförallt väldigt fina bilder.


    Det är möjligt att företag som fotografer arbetar med har andra möjligheter men precis som du skrev så levererar många av dessa bara till just fotografer.

    Men vad är det som du reagerar på? Mest nyfiken, vill gärna ha ännu bättre kvalitet såklart om det finns.


     

Svar på tråden Beställa fotobok?