Inlägg från: Anneli256 |Visa alla inlägg
  • Anneli256

    Ställa in bröllop, 1v kvar!?

    Att älska varandra i nöd och lust heter det. Som många skriver så har vi ju inte hela historien, och ni har haft mycket runt omkring er nu. Frågan är bara vad detta handlar om? är det "kalla fötter" eller något annat. Du skriver att ni inte haft det bra på länge? blir lätt så att man länge går i samma "slentrian" man har inte det dåligt direkt men inte bra heller- man är mer som kompisar och lever paralellt istället för som partners. Vet många som "vaknat upp" och då fått för sig att dom måste aggera för att få nytändningen och har enligt min åsikt då tänkt lite fel.Jag har sett för många äktenskap eller ännu värre par som skaffat barn bara för att dom försökt få en "nystart" på förhållandet. Vilket definitivt inte enligt min åsikt iaf är en bra ide.


    Jag förstår att ni kanske inte planerat bröllopet med den intentionen. Men för mig känns det inte ok att gå vidare med ett äktenskap om man inte har den rätta känslan.. det ska vara en av era lyckligaste dagar i livet.. när ni helhjärtat lovar att älska varandra i nöd och lust. Det finns aldrig några garantier att det är tills döden skiljer oss åt- men det borde vara så man känner på dagen D. Men det är min åsikt.


    Frågan är vad känner du själv och vad känner din sambo.. vad vill ni göra?

  • Anneli256

    Strort grattis och lycka till. Det finns aldrig garantier oavsett hur "bra" det än är. Det viktiga är att ni vill kämpa och vill försöka få det att fungera. Ni har pratat om det och har samma mål :)

Svar på tråden Ställa in bröllop, 1v kvar!?