Inlägg från: Andreadelux |Visa alla inlägg
  • Andreadelux

    Ställa in bröllop, 1v kvar!?

    Jag har fått reda på att min sambo blev kär i en annan, ett par mån sedan. Han är det inte längre men har tappat sina känslor för mig. Han vill hitta dem igen...vi har nu gått i 5dagars terapi 1,5v innan bröllopet och lärt oss mkt om varandra. problemet är att han säger att hans hjärta är tomt mot mig men kan inte leva utan vår dotter eller vårt liv. kommer sakna mig massor om vi gör slut. jag älskade honom men har nu förstått att vi inte haft det bra på länge. Nu är jag tom? Ska vi gifta oss eller ska vi kancellera 1,5v innan och förlora pengar och allt? Till kaoset tillhör att vi precis flyttat hem till SWE efter 13 och resp. 22 år utomlands. Vi är helt lost i allmänhet....allt har ändrat sig på bara ett par månader. Min kille säger sig tycka att jag är en underbar person, helt fantastisk, men han känner ingen kärlek till mig och ingen attraktion

  • Svar på tråden Ställa in bröllop, 1v kvar!?
  • Andreadelux

    Svårt att lyssna till ett hjärta som känns tomt

  • Andreadelux

    Varit ihop i 8 år, en dotter på 2,5 och han är 42  och jag 33. jag har haft många relativt långa förhållanden.....han inte. Vi förlovade oss för 10 mån sedan

  • Andreadelux

    Anonym (Kajsa)

    Tack Anonym (Kajsa) nr 13....jag tror du vet vad det handlar om. Du satte ord på vad jag kände. Att ställa in bröllopet känns verkligen som det sista vi gör som par. Vi flyttade hem för att vi visste att vi höll på att tappa varandra. Vi visste att vi levde på olika håll. Han har haft kvälls / helg jobb och jag har haft vardag 9-5. Vi har aldrig träffat varandra och helt plötsligt så ändras allt på bara ett par veckor.  

    Vi har lögnat om vår relation länge, nu är vi som två ketchup flaskor som häller ut ärlighet som vi inte kan få slut på. Det är mkt att ta in och rädd blir man för vad som komma skall

    Det var inte så här vi planerade det nej....men nu är det så och ett beslut måste tas. MEN vilket? Jag försöker se bröllopet som en hyllning till "for better or for worse"....vi är nu i "worse" och jobbar för att gå till "better"....känns kanske lite naivt? 

    Men tror inte att ngn förstår hur svårt det är att lämna allt och sedan bara ha sin partner där.....en som inte varit där tidigare....snacka om att känna sig ensam. Han säger att han vill ändra på det och satsa på oss, men  vi måste vara ärliga.  

  • Andreadelux

    Vi gifte oss och pratade länge och väl om detta. Svaret på frågan om vi ville leva ihop var ja från båda sidor. Vi ville att det här skulle bli bra och såg bröllopet som en nystart.

    Vi inser att det är nu jobbet kommer och ingen av oss kan väl i dessa lägen veta om det är vi för alltid eller inte, men vi är båda villiga att kämpa för vårt förhållande.....ngt som jag får ta som positivt just nu.

    Bröllopet blev helt fantastiskt! Maken ställde sig och höll ett tal till mig.....i 25 minuter! Så visst fanns det känslor jag inte visste fanns....men svårt att få fram när allt går fel. 

    Jag är så glad att vi gifte oss och jag tackar alla för era ord på vägen. Får väl återkomma till tråden om 1 år och se vart vi då befinner oss

     

Svar på tråden Ställa in bröllop, 1v kvar!?