Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Bröllop 29/6-2013

    Nu får ni hjälpa mig att välja ring! Har lagt in två bilder i mitt galleri på de ringar jag velar mellan. Som ni ser har jag en slät förlovningsring. Men vilken blir bäst till? Bortse från att ringarna jag provade är förstora och inte sitter så bra.

  • JochP

    Iiiih! Det är min favorit också. Kostar tyvärr 6000 mer än den andra och kanske är det opraktiskt med en sten som står ut. Men den är så fin! Ska går tillbaka till butiken och prova igen.

  • JochP

    Hemma med kräksjukt barn idag. Passar på att pyssla lite. Håller på med vårt alternativ till gästbok. Vid varje plats kommer det ligga en nyckel fastknuten i ett kort som var och en skriver sin hälsning till brudparet på. Jag vet inte riktigt var de ska lägga nycklarna sedan men jag funderar på antingen en stor glasburk eller också hänga upp dem på något.

  • JochP

    Jag skulle vilja ha en gren av trollhassel, men vet inte riktigt var jag ska få tag på det. Annars är väl gran ganska fint ?

  • JochP

    Vad kul med möhippa! Jag har ingen aning om det blir något för mig eller när. Jag har som sagt var familj och vänner på annan ort, men jag hoppas att bli lite hippad iallafall av tjejgänget här där jag bor. I morgon åker jag och dottern på en liten resa. Vi ska till Irland i fem dagar och hälsa på min syster. Ska bli skönt att komma bort och tänka på annat än bröllopsbestyren. Sen när vi kommer tillbaka kommer det ju vara dags att sätta fart igen med allt fixande. Vi har hållt på att prova lite olika viner, både rött och vitt. Men jag blir bara mer snurrig(på flera sätt!) och vet inte alls vad vi ska välja. Har ni valt vin och vad blev det?

  • JochP

    Blir nervös när jag ser hur mycket ni fixar. Känner att jag inte riktigt har läget under kontroll. Igår var vår pianist och sångerska här och tränade och det blev jättebra så jag tror att vi kan bocka av musiken under vigseln. Fortfarande har ett antal personer inte svarat på inbjudan, de har en vecka på sig sen vet vi hur många som kommer. Hittills har 79 personer tackat ja. Känns som man inte kan göra så mycket med bordsplacering och sånt innan man vet vilka som kommer. Jag ska beställa ring och brudbukett i helgen har jag tänkt. På måndag träffar vi vigselförrättaren.

  • JochP

    Jihooo! Bara 50 kvar. Känns så jäkla kul! Jag är så glad och förväntansfull. Helgens fix blir att bestämma vilka dikter vi ska ha på vigseln samt lite gästbeskrivningar. Också det här med ring....

  • JochP

    Miss JH: vi hoppas såklart på solsken så nu slipper tältproblem. Idag har jag beställt min ring!!! Det blev Schalins Himla. Så nu har vi lämnat in våra förlovningsringar på putsning också. I morgon kommer vigselförrättaren hit. Vi ska gå igenom hur vi vill ha vigseln och det enda vi inte har bestämt är vilken dikt vi vill att hon ska läsa. Förslag?

  • JochP

    Din ring var ju också jättefin! Jag ska titta på lite låttexter ikväll och se om jag kan hitta nån fin. Har alla era gäster osat nu? Vi har sista dagen 15 maj att svara och det är fortfarande en drös som inte svarat. Antar att det kommer lite samtal de sista dagarna, men jag hoppas att alla kommer ihåg att svara. Vi har fortfarande inte bestämt vilket vin vi ska ha. Har provat hur många sorter som helst känns det som, men vi velar ändå. Vad ska ni har för champagne/mousserande? Vi kommer troligtvis ha en Cava, kommer inte ihåg namnet nu. Har räknat ut att om alla ska ha 2 glas bubbel så behöver vi 28 flaskor....sen plus allt vin, avec och öl. Blir en rolig tripp till systemet känner jag.

  • JochP

    Marjasinus: det var en riktigt fin dikt! Tycker ofta dikter känns för tillgjorda och klyschiga, men den var trevlig.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013