Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Bröllop 29/6-2013

    Vi ska förresten också ha buffé. Kan meddela vår meny när vi fått klart.

  • JochP

    Oj, vad billigt med 8500 för maten. Vilket pris blir det per person? Vi ska ha både varma och kalla rätter. Har räknat med att det kommer kosta mellan 20-25000. Men då är vi ju 110 pers också. Vår bröllopsbudger har ökar hela tiden, kan man säga. Men vi köper förstås inget som vi inte har råd med. Har lyckats spara en del under året också får vi lite bidrag från våra föräldrar. Tror slutsumman blir ca 60000. Då är inte bröllopsresan inräknad. Tycker det är värt det och eftersom vi har köpt lite i taget under året så känns det inte så farligt.

  • JochP

    Budapest är jättemysigt. Min lillasyster bor där så jag har varit där flera gånger. Vår resa går till Rhodos, kommer vara där en vecka och bo på ett fint hotell. Är första gången vi är borta så länge från barnen, men jag hoppas det går bra. Konstigt att vara ensamma bara vi två i en hel vecka. Vad ska man prata om, haha.
    Jag har börjat pyssla lite nu när jag varit sjuk, har gjort placeringskortet och lite annat. Skulle gärna lägga upp en bild, men skrive på IPad så det funkar inte. Får se om jag sätter mig vid datorn när jag blir piggare. Vill gärna se bilder på era bröllopsgrejer, klänningar, pyssel och vad det må vara. Skulle vara kul.

  • JochP

    Ja, så kan man ju göra. Lägga bilder man vill visa i sitt galleri. Jag har lagt min klänning där nu. Tyvärr har den blivit för stor, eller det är ju enligt planerna för jag har ju medvetet försökt gå ned några kilo. Förhoppningsvis går det att sy in den så det blir snyggt. Min syrra bor i Budapest sedan flera år tillbaka, är gift med en ungrare så vi har varit på bröllop i Ungern för två år sedan! Kom på att jag redan hade tittat i ditt galleri, kände igen din fina klänning och näbbklänning. Jättefina!

  • JochP

    MissJH: sicken tur att ni gick igenom kontrollen . Vi har inte skickat in papperna än, men ska göra det i dagarna. Vår cateringfirma verkar lite seg, de har inte hört av sig än om offert så då verkar de inte så intresserade av uppdraget. Tur vi har vänt oss till en annan också.

  • JochP

    Tack Moignon! Det är bara två orosmoment, vädret eftersom vi ska vigas utomhus och att min klänning inte kommer sitta snyggt. Ska prata med svärmor, hon är jätteduktig att sy. Hoppas hon kan hjälpa mig annars får jag lämna in den. Fin klänning du har hittat också! Vi kommer vara som prinsessor på vår dag.

  • JochP

    Vi kommer förresten också ha själva festen i en bystuga, tror det är samma sak som ni kallar bygdegård. Vi får tillträde fredag kl 14 och ska vara ute söndag kl 14. Så gott om tid för städning, vi har blivit erbjudna hjälp med städningen och det kommer vi tacka ja till. Vi kommer ha fika för gästerna på söndagseftermiddagen.

  • JochP

    Vi skrev i inbjudan att de skulle ta med paraply vid risk för regn, alla vet ju att det är utomhus så hoppas de klär sig efter det. Vi funderar på nån sorts paviljong eller liknande som vi kan stå under om det regnar, men där får ju inte alla gäster plats. Jag ligger fortfarande i min säng i den här jäkla influensan. Sjätte dagen med feber nu, börjar ta på krafterna. Hoppas jag blir pigg till påsk, då kanske vi ska åka till festlokalen och mäta lite, planera dukning och kolla inventarier.

  • JochP

    Har ni köpt underkläder till bröllopet? Vill bara tipsa om wonderbra om ni ska ha axelbandslös. Jag var skeptisk innan jag köpte för jag har haft så himla svårt med axelbanslösa bhar eftersom jag har små bröst. Men den sitter perfekt! Superglad!

  • JochP

    Vi har fått buffeförslag från en av catringfirmorna. De hade fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng, vegetarisk lasagne med paprikayogurt och laxkotletter med någon sås och färskpotatis. Till det flera olika sallader och smör och bröd. Jag tyckte det lät som en ganska bra, varierad meny. Vad tycker ni? Vi kommer inte ha någon förrätt med kommer ha snittar till minglet efter vigseln.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013