Inlägg från: jossanamir |Visa alla inlägg
  • jossanamir

    Bröllop 29/6-2013

    Jättefin ring!!! Vad har du (Kroatien2013) för förlovningsring nu, som ni matchat ihop vigselringen med?! ( kanske du skrivit om tidigare i tråden, men börjar bli så många inlägg att jag inte "orkar" leta, hoppas du inte tar illa upp i så fall). Jag har en enstensring (princesslipad) i platina och den vi köpte i går är en halvallians, även den i platina, och med stenar som är. 0, 015 styck så ringen bli ca 2 mm bred. Den är btw väldigt lik din, utan den stora stenen i mitten dock :)

  • jossanamir

    "BrideToBe84" - hahaha vi har samma fast vår dag kommer gå mest i vitt med några små lila och gråa/silvriga inslag :)

  • jossanamir

    Det kommer INTE ösregna (eller regna alls) den 29/6, det trodde jag vi alla hade kommit överens om :)

  • jossanamir

    Den här veckan är sambon bortrest så jag har faktiskt tagit "ledigt" från bröllopsbestyren. Häromdagen beställde jag dock en väska, men i övrigt har det varit väldigt lugnt! Jag tror att jag snart är igång till 200% så det känns skönt med en andningspaus just nu :)

  • jossanamir

    Välkommen "Kärlekensbrudpar", tycker ni valt ett väldigt bra datum för ert bröllop :) nu när sambon varit borta en vecka och jag låtit planeringen vila börjar jag få abstinens, haha! Undra hur jag då kommer känna efter bröllopet då det inte är mycket mer än tackkorten kvar att fixa med?!?! Måste nog komma på ett nytt gemensamt projekt.

  • jossanamir

    Självklart så är det bröllop i mitt huvud dygnet runt, alla dagar i veckan Tungan ute Tycker det ibland kan vara svårt att hejda sig när man pratar med vänner, för det enda fritiden går åt till för utom träning så är det ju planeringen av den stora dagen. Så på frågan "vad gjorde ni i helgen?"- var det länge sen jag INTE sa att vi förutom en massa olika saker även bröllopsplanerat!

    Hoppas bara att vännerna har förståelse och att de upplever dagen så fantastisk som vi hoppas att allt planerande kommer resultera i Glad

    Idag ringde vi bokade provsmakning av menyn, i helgen ska vi på konsultation av tårtan och vår påtänkta solist mailade över en inspelning där hon sjunger en av våra valda låtar. Det börjar närma sig fler saker att bocka av på listan med andra ord!

  • jossanamir

    Miss JH: hur har det gått med kräksjukan?! Håller tummarna för att ni är friska och kan kolla ringar nu i helgen :) jag kom precis från sömmerskan, ska ta bort släpet på min klänning, så nu har jag för en 3e gång haft klänningen på mig och det känns bara mer och mer rätt för varje gång!! I morgon ska vi och provsmaka tårtor, känns spännande för vi har ingen aning om vad vi vill ha mer än att det ska vara små portionstårtor. Vad ska ni andra hitta på och eventuellt planera/köpa i helgen??

  • jossanamir

    Förslag på låtar: Sonja Aldén- du är allt, Sarah Dawn Finer- kärleksvisan, Kent (Caroline Perez)- utan dina andetag. Fast du kanske vill ha på engelska?!

  • jossanamir

    Vi kommer ha ett svensk/persiskt bröllop i kyrka och sen bröllopsfest på en restaurang i Hagaparken här i Stockholm. I och med min sambos stora släkt hamnar gästantalet på runt 110 st, så blir med svenska mått mätt ganska stort :) men vi älskar det, både att planera allt med även känslan att veta att hela familjen, släkten och alla våra vänner kommer dela vår dag tillsammans med oss. Vad har ni själva planerat?

  • jossanamir

    Solisten bokad, bestämt innehåll och utseende av bröllopstårtan och besökt floristen- nu får det räcka med bröllop för denna helg tror jag! Ibland är det skönt å bara prata om annat :)

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013