Inlägg från: Cakes |Visa alla inlägg
  • Cakes

    Bröllop 29/6-2013

    Hej, Jag och min finaste gifter oss också då :) Har hittills bokat kyrka och lokal, köpt klänning, tärneklänning och vigselring. Vi har gjort klart inbjudningskorten som vi ska skicka ut i slutet av januari... Har börjat komma på olika cateringalternativ, tårtalternativ samt bestämt vart jag ska sminkas. Hittat en fotograf också :) Så rätt mycket är gjort, och resten finns typ i huvudet :) kram

  • Cakes
    Hej, 

    Var ett tag sen jag var inne och skrev i tråden, men läser dagligen :)

    I går skickade vi ut våra inbjudningar. Idag har redan några personer ringt och tackat för inbjudan och sagt att de kommer :) Vad verkligt allt blev helt plöstligt <3

    Hoppas era inbjudningskort blir bra! Nu är det bara fem månader kvar :D
  • Cakes
    Miss JH skrev 2013-01-29 21:10:35 följande:
    Cakes: Vad fina era inbjudningar blev . Vi satte sista frimärket ikväll och imorgon läggs de på lådan. Yeayh
    Spännande :) Jag har typ gått och varit tokorolig över att de inte skulle komma fram etc... satte bara ett frimärke och en del vägde 20 gram (som gränsen är) och vissa 21 gram (min vi chansade). Men de verkar ha kommit fram ;) 

    På bilden ser man inte riktigt färgen, men det är typ en lite ljusare färg än marinblå. Och på "fyrkanten" står det "för kärlekens skull..."

    Hur ser era ut?  
  • Cakes

    Hej allihopa! 
    <br>
    Det var väldigt längesedan jag skrev i denna tråd nu (har mestadels kollat på mobilen och då är det inte så lätt att skriva), men följt med har jag allt gjort ;)
    <br>
    Fram tills nu har allt flutit på bra för vår del. Det gör det visserligen fortfarande, men de senaste dagarna har nervositeten smugit sig på. Jag drömmer typ mardrömmar om att vi inte kommer hinna med saker och ting, typ att vi träffar fotografen och att hon bara "nej nu hann vi visst inte ta några kort". Hahahah, knäppt! :)
    <br>
    Malena och Jessica B, vi skrev också att vi önskade oss pengar - "er närvaro är allt vi önskar, men om någon ändå skulle vilja ge oss en gåva så skulle vi uppskatta ett bidrag till vår bröllopsresa". Vissa har frågat vad vi önskar oss och sagt att de hellre köper en present. Och då har vi kort och gott svarat att "ja, såklart ni får göra det - ett bidrag till bröllopsresan är ju inget måste, huvudsaken är att ni kommer" (vilket vi också känner). Men jag håller med er, det är svårt att tänka ut en sak som man vill ha, trots att vi bor i hus, hihi!
    <br>
    Hur tänker ni med allt som finns kvar? Vi har bland annat kvar att beställa tårta, göra klart festhäftena och vigselprogrammen, beställa dukar, köpa den alkoholfria drickan, beställa det mousserande vinet på systemet och lite sånt... jag vet inte riktigt när jag ska börja med vad?!
    <br>
    För övrigt så tror jag att jag kommer att få en möhippa till helgen, liksom dig Kärlekens brudpar! Eller egentligen är jag inte säker, men helt plöstligt har alla mina vänner blivit väldigt måna om att ringa mig och berätta vad de ska hitta på i helgen, haha.  Får se vad som händer :)
    <br>
    Kram  

  • Cakes

    Haha, försökte göra radbrytning! Det blev ju inte så bra, nu står det ju <br> på varje tom rad ;) 

  • Cakes

    Jag blev hippad igår, precis som jag misstänkte :)

    Jag hade en helt fantastisk dag! Trots att jag hade misstänkte att det skulle vara och trots att min blivande man betedde sig lite underligt under morgonen (tyckte att han kollade ut genom fönstrena hela tiden) blev jag ändå sjukt förvånad av hur många som ville och kunde vara med att hippa mig. Skakade under hela champangefrukosten :)

    Därefter var det dags för glasblåsning där jag fick blåsa två glas, ett till mig och ett till min blivande man. Lunchen spenderades med grill-picknick utomhus med kubb-spel och en helt fantastisk present (en box där alla mina vänner och många släktingar hade skrivit små brev med lyckönskningar och god råd inför äktenskapet)! På eftermiddagen åkte vi till "Fånarna på farmen" där vi delades in i tre lag och tävlade mot varandra i olika grenar. Det var så himla kul! Och förstå vad lättad jag blev när vi svängde in där... med tanke på att det låg precis bredvid Säve flygplats hann jag tänka både det ena och det andra i bilen på vägen dit! 

    Efter att ha gjort oss i ordning hemma hos min syster och tillika tärna och ätit lite snacks åkte vi in till stan och fick en fantastisk middag och efterrätt på restaurang Källarkrogen i Göteborg. Kvällen avslutades med massor dans på Hard Rock där jag dansade och sjöng tills rösten var borta och mina danssteg bestod av ett gungande i knäna för att jag var trött för att lyfta fötterna  

    Jag är så lycklig över att ha så många härliga människor omkring mig, jag har verkligen tur! 

  • Cakes

    Ja den var verkligen toppen! Hihi, ja jag kan tänka mig att jag är i samma sits nästa söndag :)

  • Cakes

    Vad kul det lät Jessica B! Skönt med massage ;)

    Skönt att vara klar med alkoholinköpet Miss JH... vi köpte det mesta i Tyskland för ett tag sedan men vi ska köpa lite "reservöl" och mousserat vin på Systemet, men vi väntar tills det närmar sig med det :)
     

  • Cakes

    Åh vad roligt Okajsa! :) Idag har jag fått massa bröllopssaker gjorda! Lämnade ringarna på gravyr (och fick tillbaka dem inom en timme), har köpt hårförlägning, ordnar med "akut-kit" (alvedon, plåster etc.), skrivit ihop tårtbeställningen och gjort ett schema för toastmasterparet :)

  • Cakes

    Här kommer en bild på oss på väg ut från kyrkan och en utanför :)

    Längtar efter bilderna från fotografen! Vad kul det är att se era bilder <3 



Svar på tråden Bröllop 29/6-2013