Inlägg från: Kroatien2013 |Visa alla inlägg
  • Kroatien2013

    Bröllop 29/6-2013

    Jag gifter mig inte den 29 utan den 24 juni (en måndag så kanske lite ovanligt). Vi ska gifta oss utomlands med närmaste familjen med och har väl kommit en bra bit med planeringen. Dock är vigsel och middag på det hotell vi ska ha det bara preliminär bokat, känner mig inte säker förrän vi fått betala depositionen i januari, men utgår från att allt går som planerat.

    Klänningen har jag fått hem fr Kina (måste dock sys in lite senare) och skor är oxå köpta. Inbjudningarna håller jag på och pysslar ihop nu och blommor, frisör och fotograf får vi hjälp att boka via hotellet.

    Man tänker att ett bröllop med under 20 gäster borde vara snabbt att få ihop, men många saker kräver ju lika mkt planering som ett stort. men känner mig lugn då vi har gott om tid än.

  • Kroatien2013

    Hjälp ringarna... De hade jag nästan glömt, nog tid att börja leta på riktigt nu;)

  • Kroatien2013

    Klara med inbjudan o ska skicka ut idag! Har ni andra skickat?

  • Kroatien2013

    Jag har en slät förlovningsting med en skåra med tre små nersänkta stenar. Vigselringen är fr guldfynd o kostar ca 14000, men var rabatt nu.

  • Kroatien2013

    Hej tjejer!

    Jag har inte varit så aktiv i tråden då jag har väntat på att slå fast planerna lite mer, men nu verkar allt vara någorlunda iordning.

    Min nya klänning är på väg och jag är spänd på hur jag ska se ut i den. (tränar som en galning då den är ganska kroppsnära och jag har lite mer höfter o lår än jag skulle vilja för tillfället). Om släpet är för långt har min mamma sagt att hon nog kan korta det själv, så det vore ju ekonomiskt. inte för att vi har tajt budget, men det skenar ju iväg lite med allt. Näbbklänningen har jag redan fått så nu ä det mannens kostym och min lilla ettårings kläder kvar.

    Hotellet vi ska vara på i Kroatien har preliminärbokat fotograf, florist, musiker, frisör och vigselförättare och när vi kommer ner 12 dagar innan vigseln ska vi träffa dessa samt de på hotellet och fixa med detaljerna. (Måste nog börja samla bilder på hår och bukett etc. att ta med) lite nervöst att ordna allt där, men antar att det blir bäst.

    Min syster ska sjunga på vigseln och det blir "Why do birds suddenly appear..." (ja vad den nu heter)

    Vigselring har jag fått med, den är underbar och jag längtar efter att bära den.

    Sen är det ju det där med allt pappersarbete, lite meckigt, men vi kan ju börja beställa papper o få dem översatta först när det är mindre än tre månader kvar. Hotellet har iaf lovat att om vi skannar dokumenten så ska de kolla så att vi har allt vi behöver och det känns bra, vill liksom att vigseln ska bli giltig;)

  • Kroatien2013

    Har knappt skrivit i denna tråd, men följt den. Gifter mig utomlands den 24/6 så på en måndag. Om några dagar reser vi ner o (nästan) allt är klart. Eller ja, det blir hektiskt därnere tills allt är fixat. Lycka till den 29 tjejer!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013