Inlägg från: Frullis |Visa alla inlägg
  • Frullis

    Oktober 2013

    HelenaFredrik skrev 2013-03-18 09:28:18 följande:
    Som det är tänkt såå ska vi ha brunch dagen efter så det blir en hotellnatt för oss först. Bröllopsresa funderar vi på att ta en sista minuten. Tar man ledigt från jobb 2v så är det ju bara att åka :0)

    Blir bröllopsresan tex först på tisdagen så tar vi dagarna inna på ett SPA eller liknande
    Vad skönt att vara ledig två veckor runt bröllopet! Hoppas verkligen det finns sista-minuten som är billigt då. =) Har ni bokat hotellet till bröllopsnatten? Vi gjorde det för ett par veckor sen.
  • Frullis

    Har ingen aning om det blir dyrt eller hur lång tid det tar om en guldsmed ska göra den. Men man kan nog räkna med ca 1-2 månader. Min tog ju bara en vecka men det är en ganska vanlig och enkel modell.

  • Frullis
    adirf85 skrev 2013-03-24 13:59:12 följande:
    Ja :) Vi bor i Norrköping men min m2b är från Sthlm så vi kommer gifta oss mitt i mellan, utanför Nyköping med andra ord! Var ute och provade klänning första rundan igår och Gud vad det pirrade i magen!! Hittade en jätte fin från La Sposa, men kommer prova runt lite mer först. Vart gifter ni er?
    Det funkar inte att citera via mobilen, har jag märkt. =)

    Vi gifter oss i Skåne, utanför Lund.

    Jag har beställt klänning från jjshouse.com, känns lite nervöst att inte ha provat. Vad är du ute efter för typ av klänning?

  • Frullis
    Fiifii skrev 2013-03-18 22:54:58 följande:
    Häger på här:) Jättekul att läsa om andra som ska gifta sig i oktober - pepp och roligt hur ni andra ligger till med planering. Hade lite panik ett tag; är ju "bara" 7 månader kvar! Men känns som man ligger lagom till i planeringen när jag läser tidigare inlägg. Skönt!:)
    Bara 7 månader, haha, jag tänker att det är sååååå lång tid kvar! =)
  • Frullis

    Fick mejl igår om att min klänning är på väg! =) Nervööööös...

    Koyal: Har ni fixat inbjudningar?

    Inbjudningarna är det enda vi kan göra just nu, annars har vi det mesta fixat. Maten och drickat tar vi inte förren i sommar när det närmar sig. Lokalen vi ska vara i fixar maten och servitriser, så det är bara att bestämma sig så fixar de. Sen är det väl bara att bestämma hur vigseln ska se ut i kyrkan, vilken musik som ska spleas och sånt.

    Vad kul med fler nya i tråden! =) höstbrud13: var gifter ni er och hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Frullis

    Jo, på ett sätt rinner tiden iväg, det är ju väldigt mycket annat som händer nu förutom bröllpet. Men det känns ändå som en halv evighet till oktober...

    Det är så olika bud med när man ska skicka ut inbjudningarna, vissa säger nån månad innan, vissa säger ett halvår... Jag tror vi kommer göra det i april eller maj, vi har en del långväga gäster som behöver lite mer "förvarning".

    Skulle egentligen fått klänningen i torsdags, men de kom och ringde på JUST när jag var ute... Så får väl bli på tisdag.

    Koyal: Skönt att slappa ett tag, det ska vi med göra när inbjudningarna är på g. Man blir lite trött på planerandet, tycker jag.

    Höstbrud13: Vi gifter oss i Skåne i Dalby.

  • Frullis

    Förhoppningsvis får jag klänningen i morgon, verkar som de kunde leverera hem den igen (tur man har flexibelt schema). Tycker ändå det är konstigt att inte en stor firma som dhl kan leverera på kvällstid när majoriteten av befolkningen är hemma.

    Jag ska visa bild! =) Min nervositet la sej ganska mycket efter att jag sett en kompis klänning, som beställt från samma ställe. Den var jättefin! Visst nån lös tråd här och var, men till det priset får man räkna med sånt.

    Ingen annan som vill visa bild på klänning och ring?!?! Jag är nyfiken på vad ni väljer! =)

  • Frullis

    Jag håller med dig, jag borde fått min klänning nu... Men dhl har strulat och det har ringts en hel del arga samtal. Nu ser det ut som den ska komma i morgon i alla fall.

  • Frullis

    Efter x antal arga samtal och leverans till en annan adress i slutändan så fick jag min klänning! =)



    Jättenöjd! Lite stor över bysten och lite för lång, men det går nog att fixa.
  • Frullis
    Koyal skrev 2013-04-06 22:54:44 följande:
    Det blev en vit rolls royce silver cloud. Hade helst velat ha en vinröd men det fanns inte så det blev en vit istället. Men det är ju inte fy skam det heller
    Låter ju jättebra! =)

    Kan du inte lägga upp en större bild på dina ringar? Alltså den du har som presentationsbild.
  • Frullis
    Koyal skrev 2013-04-08 08:57:43 följande:
    Kom på att jag glömde marskalken när jag boka bilen så jag måste ringa dit idag och höra om han också får plats. Jösses vad virrig man kan vara.

    Här är mina ringar. Den yttersta är blivande vigselringen.


    Jättefina och väldigt blingiga!

    Vem ska åka i bilen med er? Jag har tänkt att bara vi två ska åka (plus föraren såklart).
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-04-08 15:58:30 följande:
    Vad fin klänning och fin ring!

    Va ni alla klara med era inbjudningar? Vi sitter mitt i de nu...! Idag kom en provlåda av det företag vi funderar på at beställa dem av. Den var perfekt! Ska vi bara få ihop de som skall vara i också!  
    Tack! =)

    Vi är inte klara med våra, vi har utformat vad som ska stå i dem och köpt själva korten. Ska skrivas och sättas samman i helgen, så skickar vi väl ut så snart som möjligt.
  • Frullis
    Koyal skrev 2013-04-09 10:08:41 följande:
    Haha ja de ser nog mer blingiga ut än var de är, diamanterna är små och tättsittande så de reflekterar ljuset bättre. Gillade att de satt så tätt. Det var dock inte lätt att hitta någon ring som passa till min första. En helslät gjorde att den första ringen såg "död" ut och andra ringar var antingen för höga så de blockerade första ringen eller inte min stil. När jag väl hittade ringen som ser ut som en eternityring (för jag har så små fingrar att diamanterna går runt mer än halvvägs) fick det bli den med mer än 6000 kr rabatt! Tjohooo.

    Kom på sen att det är bara tärnan som åker med mig till kapellet, och sen därifrån byter vi ut henne mot min man. Så det blir inget bilbyte haha. Snacka om megaförvirrad.

    Nu försöker jag få tag på min MuA men hon svarar inte. Detta är jobbigt, för får jag en känsla av att hon inte är pålitlig. Vet inte varför men jag gillar när folk svarar. Jag behöver veta om hon tycker att 1 - 1.5 timmar är tillräckligt med lång tid för att sminka både mig och min tärna annars behöver jag tidigarelägga min frisörtid.
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-04-08 17:59:22 följande:
    Senaste firman vi kollade på papper hos har jobbat med min sambo innan så de erbjöd sig att både trycka och stansa inbjudningarna för 10 kr st. då med pappret med i det priset Sen tänkte vi att vi skulle trä sånt där snöre som jag alltid glömmer av vad det heter... sånt där grovt brunt, i vigselprogrammen
    Åh sen ska jag ju prova klänning på lördag
    Aha, det såg ut som typ 5 stora diamanter. Jättefint med många små, tycker jag. Rabatt är aldrig fel, speciellt när det gäller så mycket pengar!! =)

    Jag hade med tyckt det var konstigt/jobbigt om någon inte svarar... Känns mindre proffesionellt. Hoppas det löser sig. Själv har jag tänkt sminka mej antingen själv eller att min syster gör det.

    Fina skor också, bra val med rosa tycker jag. Blir fint att, som du skrev, ta upp det orangea i buketten.

    Är det bara jag som inte vill ha bukett? Jag tycker det ser konstigt ut att hålla blommor...
  • Frullis
    Koyal skrev 2013-04-09 16:39:10 följande:
    Jag tror jag behöver något att hålla i, vet nog inte vad jag skulle göra med händerna. Jag kanske börjar svinga runt med dem eller får en alien-hand som gör lite vad den vill.
    Ja, den risken finns ju. Skulle haft fickor i klänningen som jag kunde ha händerna i istället.
  • Frullis

    Jättefina ringar! Jag köpte min ena på Hallbergs och jag är nöjd. Fick även 20 % % rabatt så det blev ett par tusen. Bra service också. Diamanterna är väl inte top of the line men det gör inget, det ser man inte tycker jag.

  • Frullis

    Hoffsennanen Tottoplex och adirf 85: Jättefina ni är i era klänningar!! =)

    Nu är det bara 5 månader kvar... Helt galet vad tiden har gått fort helt plötsligt!

    Vi har börjat kolla på psalmer till kyrkan och så. Jag tycker allt låter likadant så det spelar inte mig så stor roll vilka vi har... Har ni andra kyrklig vigsel?

Svar på tråden Oktober 2013