• Anonym

    Brudtärna.. ingen som jag tror vill vara där.

    Har du själv ringt henne de senaste året? Om inte ring henne prata ut och red ut allt :) I vilket fall som ha ingen o du inte känner till 110% att du har någon eller vill ha någon. De är ju ingen som dömer sig om du inte har någon jag hade inte tyckt de var konstigt om du inte ha någon även om din kille ha någon därframme. Hoppas du löser de:)

  • Anonym

    Din fästman kanske har en syster, kusin eller någon som du tycker bra om som skulle kunna vara din tärna? Om du inte känner att någon kvinna på din sida skulle passa bra kanske du helt enkelt bara skulle ta någon på fästmannesn sida! Eller så kan du göra något helt nytt! Du skrev att många av dina närmare kompisar är killar, så du kanske också skulle ha en bestman istället. Hoppas att det löser dig bra för dig!

  • Anonym

    Håller med övriga, du behöver ju inte ha någon, varken jag eller min fästman ska ha tärna/bestman då vi kommer ha ett litet bröllop med bara de närmsta:) Så man gör ju precis som man vill:) Varit på flera bröllop där man inte haft någon tärna och på ett bröllop där bruden hade en bestman eller tärning som en skrev;) Gör som du känner! 

    Hoppas att de löser sig till de som känns bra för dig och er!:))  

Svar på tråden Brudtärna.. ingen som jag tror vill vara där.