Inlägg från: Fremm |Visa alla inlägg
  • Fremm

    Vinterbröllop 2012-2013

    LyckligaBruden skrev 2012-08-20 14:44:38 följande:
    haha, skulle se fint ut att ge till gamlingarna som kanske kommer på vårt bröllop, kådisar och tamponger

    Jag hade nog inte fattat grejen alls för har inte hört talas om det förrän nu :P

    Hmm.. vad man kan ha mer. tandkräm och tandborste? Man brukar ju se rätt fin ut i munnen och på tänderna efter rödvin. Små servetter kanske, våtservetter eller vanliga. Handsprit är ju poppis nu för tiden.
    *skratt* ja det hade varit nåt det! ;) Jättebra tips du hade oxå! :D
  • Fremm
    LyckligaBruden skrev 2012-08-20 16:52:06 följande:
    Kom på en till sak, minttabletter, om man hoppar tandkräm och tandborste =)
    Det va ju ännu bättre annars hade det kanske blivit lite väl många tandborstar om alla ska ha en varsin! ;)
  • Fremm

    LyckligaBruden, tycker texten och utformningen lät bra. Förstår att du inte vill ha det för rörigt/plottrigt men det kommer ni nog lösa. Tycker ändå att passet va en riktigt cool och ovanlig idé! :).

    Ja visst är det svårt när man tycker olika, vissa saker vill man ju bara ha och då känns det ju lite som om vi brudar både troligen har bättre koll och kanske tycker att vissa saker är mer viktiga än för männen, rätta mig om jag har fel... samtidigt som man vill att båda engagerar sig och planerar sitt gemensamma bröllop... helt klart lättare när man tycker lika! :D

    Min mamma förstod oxå att rosa va en av temafärgerna ;). Vi överlämnade ju inbjudan personligen till dem igår och mina föräldrar blev helt tagna mamma sa "Jag tror jag dör"... hon visste nog inte vad hon skulle säga... kul att överraska dem så och då menar jag att de blev så otroligt glada att de inte fann några ord förrän de stirrat på inbjudan en lång stund... sen kom bamsekramarna och lyckönskningarna och tusen frågor (vilket jag visste) hur vi planerat med mera! ;) Eftersom jag pratar med min mamma om mkt och ganska ofta så tror jag hon blev lite chockad över att jag kunnat hålla det hemligt och ändå hunnit planera så mkt kring bröllopet... :)

    Ekna: Åh va kul - har oxå tänkt att beställa därifrån framöver men måste veta lite vad jag ska beställa först... det är så lätt att klicka hem en massa saker ohc så hittar man nya och så vet man inte vad man ska göra av det andra... vill gärna beställa från ebay men har aldrig gjort det tidigare - har förstått att man kan göra en hel del fynd där... kul att du hittade skor med. :) Jag beställde skor i samband med klänningen men nu har jag ångrat mig (se där) och skulle nog gärna vilja ha cerisa pumps... istället för bröllopsskor.. tycker det är svårt att beställa skor på nätet egentligen för jag har lite olika storlekar beroende på märke och typ av skor.. får väl kika på det... Tänkte ha några stövletter oxå när man är ute i vinterrusket...

    Jag har en pysselblog men den handlar ännu så länge inte om bröllopet - jag vet inte, samtidigt som det vore kul att skriva om bröllopet där (sen när alla fått inbjudningar) så är jag lite i valet och kvalet om jag vill avslöja så mkt för mina gäster innan bröllopet, tycker det är kul med överraskningar... alternativet är att jag skapar en anonym blogg och lägger upp allt där... det kunde ju vara en idé... bloggar ni mkt om erat bröllop? :)

  • Fremm

    LyckligaBruden; Bra att han gillade ditt upplägg även om han envisas med blått ;). Det är inte lätt det där - visst har han en poäng att de blir ju mer likt ett riktigt pass när de är blåa (fast är inte pass vinröda förresten?) men gillar inte heller den blå färgen så jag förstår dig...

    Ja det är roligt att överraska, ska bli kul att överraska ikväll med ;). Mina föräldrar har gett bidrag till mina systrar som gift sig så vi får samma summa som dem till bröllopet, det hjälper ju till en del. I övrigt så frågade hon om hon kunde bidra med något... frågade henne om hon hade något gammalt guld liggande som vi kunde använda till min ring eftersom den blir så dyr. Använde upp allt guld vi inte behövde ha kvar i förlovningsringarna så vi själva har inget kvar...


    Sen är mamma duktig på blommor och intresserad så jag tänkte be henne om hjälp med sånna saker... vill ju så klart bestämma över dukningen själv men att få hjälp är ju inte fel. Brudbåge skulle hon spåna på. Det är ju lite svårt att veta vad för slags blommor som finns på vintern. Det går ju lixom inte hämta i trädgården så allt blir ju mkt dyrare... sen vet jag inte vad jag kan be om mer för hjälp just nu men jag vet att mamma gärna vill hjälpa till med det hon kan... :)

    Vinrött, rosa och guld låter som en väldigt snygg färgkombo och annorlunda, va roligt! Hoppas din m2b köper den idén! ;)


    Vad tänker ni få hjälp från era nära och kära med?

    Tänkte fråga några om de kan filma och någon att fota gästerna, sen ska min bror fixa tekniken, proj och dator och samla ihop alla gästers foton från bröllopet innan festen är slut, min syster och hennes man är värdpar tillsammans med min m2bs syster med man (har inte frågat m2bs syster än)... min andra syster ska spela och sjunga. Sen har jag vänner som kommer som är bröllopsfotografer, en annan vän som gör brudtårtor och en tredje vän som gör tårtpar i fimolera... så jag tänkte dra i så många trådar som det går! ;)


    Brudbuketten ja, har sparat ner en hel del bilder men vet inte alls än vad jag vill ha.. något annorlunda... har själv tänkt mig orkidéer och rosor med hjärtan på tråd... det tycker jag är jättefint ihop! Ska prata med florist i nästa vecka och förhoppningsvis få lite idéer från henne om vilka blommor man kan använda sig av på vintern ohc kanske bläddra i hennes album...

  • Fremm


    Ursäkta inläggsspammandet trycker på fel knappar osv ;)... skulle vilja ha något färgglatt känner jag och hittade så mkt fint där på holmsundsbloggen! :)
  • Fremm
    Minuz skrev 2012-08-22 09:01:41 följande:
    Men snacka om helt underbar bukett............
    Ja visst var den?! SUperläcker! ;)
Svar på tråden Vinterbröllop 2012-2013