• tinaalpfält

    slapp bröllopsfest? HJÄLP!!

    Beroende på hur lokalen ser ut kan man kanske ha lite bord, stolar, fotöljer och dylikt utspridna med lite tända ljus eller något sånt för lite myskänsla. Sen kan det ju finnas ett bord med lite sällskapsspel, kortlekar och dylikt som man kan plocka av om man vill. Om inte kan man sitta ett par stycken och prata över något glas mineralvatten/alkoholfri drink/ kopp te? Jag tänker lite pubmys fast utan alkohol Skrattande

    Om man vill vara så seriös (eller om det kanske uppfattas för osocialt??) kan man kanske ha några filmer att välja på som folk kan få titta på i nåt rum. Kanske mest aktuellt för barn annars?? 

    En annan grej som jag precis kom på som kanske inte är supergenomtänkt är att ha någon typ av klurig gåta/detektivmysterium eller något sånt i lag eller individuellt. Man kanske kan ta den typen av ordlek som de hade i fångarna på fortet alternativt såna där gåtor som finns i tidningar ibland där man får ledtrådar som ger olika mycket poäng och ju snabbare man klurar ut det ju mer poäng får man. Brukar kunna vara städer, författare osv. Men det går ju att anpassa helt efter vad ni vill ha. Då kan man säga till när festen börjar att för de som vill vara med kommer en ny ledtråd att släppas varje halvtimme/timme?

Svar på tråden slapp bröllopsfest? HJÄLP!!