• Nephele

    slapp bröllopsfest? HJÄLP!!

    Vi vill inte heller ha dans, är inte särskilt festliga av oss.. Vi väljer att enbart bjuda på middag + tårta i bygdegård, sen kommer en del långväga gäster röra sig hemåt för att ta hand om djuren sina. Dock har vi planer på att gå ut på kvällen, och då välkomna de gäster som vill att göra oss sällskap. Då finns ju dryck, musik etc. redan ordnat ;), kanske t.o.m. dans för de som vill.
    Finns säkert många alternativ, men det kan jag tycka beror lite på vad av festplats och tillfälle. Om ni vill ha det lite mysigare med sällskapsspel och så, ser jag en brasa framför mig som lyser upp och värmer. Men det kanske passar mindre bra på sommaren? Fast en lägereld kan man väl alltid ha när kvällen börjar skymma ;).
    Eller andra aktiviteter, t.ex. hyra in en dansinstruktör av nåt slag, lära er en dans tillsammans (t.ex. linedance) - kanske till en av era favoritlåtar?
    Eller picknick med utomhuslekar?
    Hur många gäster räknar ni med?

  • Nephele

    Kan ju försöka ha aktiviteter tillgängliga, men inte påtvingat eller som kräver så mkt. T.ex. diverse utomhusaktiviteter, som kubb, boule, krocket, pilkastning etc., samt tillgång till spel inomhus, t.ex. jenga m.m. Plus bra områden där folk kan samlas och prata, både sittandes och ståendes.
    Men det kanske blir svårt med så många gäster?
    Annars tycker jag det där med båt lät himla trevligt!!

Svar på tråden slapp bröllopsfest? HJÄLP!!