Inlägg från: Lakinna |Visa alla inlägg
  • Lakinna

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Åhh fick precis mail från Dino att det skulle ta ca 2 veckor! Så skönt! Måste säga att de har verkligen varit bra än så länge med snabba svar och snabba leveranser (har beställt och fått hem två klänningar därifrån än så länge)

  • Lakinna

    Idag hittade jag äntligen mina skor att ha på dagen, såååå glad! Så idag har jag dammsugit hela huset med dem på för att gå in dem, känns faktiskt som att det inte behövs så mycket mer för de var väldigt mjuka och sköna. Kände stor skillnad från provskon i affären och det nya paret jag fick så jag använde dem med vanliga bomullsstrumpor i när jag dammsugande så att de töjde sig lite. Tror det blir perfekt :)

  • Lakinna
    sommaren13 skrev 2013-07-03 08:54:08 följande:
    Hjääälp...imorrn em ska jag göra provuppsättningen och make och jag har ingen aning om vad jag vill ha för uppsättning, halv hel slöja tiara???? Börjar få lite panik....
    Jag vet hur det känns, jag ska på provuppsättning om 2 h och jag har inte heller bestämt mig :) Hoppas frisören är bra på att komma med förslag :) Har iofs bestämt att jag ska ha slöja, men sedan tror jag att jag kommer vilja ha någon sorts hårsmycke istället för tiara...
  • Lakinna
    leula skrev 2013-07-03 14:55:43 följande:
    Testar igen bara :) (Att ladda upp en bild på klänningen jagvalt)
    Det går tyvärr inte att citera eller ladda upp bilder via ipad eller telefon :(
  • Lakinna

    Nu har jag varit på hårkonsultation! Kändes jättebra och känslan av att det snart är på riktigt fick det att pirra i kroppen. Vi gjorde en lite slarvig uppsättning idag men det känns som att frisören verkligen förstod vad jag vill ha så jag har fullt förtroende för henne.


    För min (vår) del känns det som att det börjar "på riktigt" nu. Allt det vi planerat i över ett år börjar genomföras med en ny intensitet. Idag frisören, på söndag ska vi på tårtsmakning, igår hittade jag min vigselring och skor, ska prata med floristen på fredag, festprogrammen börjar ta form i datorn, menyn satte vi i måndags osv. NU händer det saker!

  • Lakinna

    Åh ja 1 månad kvar idag för mig med!!! Spännande!

    De olika bitarna börjar falla på plats men jag känner att det är mycket småsaker än. Liksom lättare att ta tag i de stora sakerna än alla de små. Vet inte riktigt vad jag ska ha för dekorationer i lokalen och på borden, några idéer? Lokalen behövs inte pyntas jättemycket för den är väldigt fin med stora ljusa fönster, men det är ju kul att göra nåt....

  • Lakinna

    jag har sagt till mina tärnor att deras störta uppgift innan vi går in i kyrkan är att säga till mig att le och att sänka buketten så att jag inte håller den som en mikrofon :)

  • Lakinna

    3 Augusti - Mandala - Jönköping
    3 Augusti - lillasofie - Västerås
    3 augusti - Mpta - Bollnäs
    3 augusti - Tessla -Södra Öland
    3 Augusti - mojo - Västerås
    3 augusti - Lmvu- Stockholm
    10 Augusti-  Augusti13 -Stockholm
    10 Augusti - Lakinna - Malmö
    10 Augusti - Längtandsfull - Göteborg
    10 Augusti - Gumemnuttan - Örebro
    10 Augusti - Karolajia - Stockholm
    10 Augusti - leula - Örebro
    10 Augusti - SingingFantacia - Stockholm
    17 Augusti - Aug 2013 - Enköping
    17 Augusti - sommaren13 - Stockholm
    17 Augusti - NinaH - Göteborg
    24 Augusti - Alvstina - Helsingborg
    24 Augusti - Carina 10 - Österlen
    24 Augusti - Soderpling- Stockholm
    24 Augusti - MissFannie - Helsingborg
    31 Augusti - viXan - Ängelholm
    31 Augusti - kj79 - Luleå
    31 Augusti - 1337Lise - Norrköping
    31 August - Wardelli - Rhodos, Grekland
    31 augusti - jenniferochaugust - Stockholm
    31 Augusti -soderpling-Paris 
    31 Augusti - johannisen - Vasa, Finland

    Lade in Lmvu, Augusti13 och mig själv.

  • Lakinna

    På tal om listor så har jag valt ett annat system som känns jättekul att jobba med. Jag har tejpat upp tre kolumner på väggen "att göra", "påbörjat" och "klart" och flyttar helt enkelt post-it lappar emellan efter hand som saker bli gjorda. Känns som en bra översikt samtidigt som det känns kul att få flytta lapparna och se hur det växer i "klart" spalten. Bilden är tagen för ett par veckor sen och jag kan glatt meddela att fler lappar hamnat till höger nu :)


    P

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!