• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • Aug 2013

    Ingen som jag som sitter lite smånervös över morgondagen?!
    Jag ska igentligen jobba men tror nästan att det är dax för möhippa och svensexa. Allt lutar åt att vi har samma dag och det känns bara som att imorgon är det dax med tanke på hur hemliga alla är runt ikring oss. Kan även vara så att det är för att just göra oss nervösa. Vår bestman ringde idag och frågade vad vi hade för helgplaner. Det som stör mig mest är att jag inte får veta något om hans och han inte något om min dag. Inte ens när den blir av, väldigt frustrerande då vi båda är lite kinkiga med vem vi lämnar våra barn med och jag hoppas innerligt att dom tänkt in den "lilla" saken :(

  • Längtandsfull

    Nu är jag redo för morgondagen. Antingen tar dom mig (som både jag och sambon tror) annars tar dom sambon. Men jag är iallafall helt klar och redo=)

  • viXan

    Jag e lite avis på er som har er hippa kvar...


    Nu när jag haft min så skulle jag inte ha något emot att göra om den hahaha


     


    Ha en underbar dag ni som blir kidnappade!!

  • sommaren13

    Sitter och finurlar på toakorgar, behöver två stycken...tänkte köpa korgar på jysk, dom hade i vårat färgtema  
    Så jag ska passa på att handla sakerna sen när vi ska åka och storhandla i slutet av månaden.

    Jag ser fram emot möhippan, som troligtvis blir vecka 29 eller 31 Så jag kommer gå på nålar dom helgerna  

  • Längtandsfull

    Nu är jag vaken och iordning för om det blir möhippa idag. Just nu verkar det segt men vi får så. Klockan är ju bara halv 10.

  • leula

    Mina vänner har varit så knäpptysta om en hippa så jag tror inte den blir av.. Är begränsat med helger kvar och vissa av dem är bokade på andra saker... Sambon blir strax kidnappad så jag vet att det inte är idag..

  • Aug 2013

    Här har det jobbats hela dagen och ingen hippa eller sxa här inte. Attans jag som var rätt säker. Men då blir de nog den kommande helgen då jag har min lediga helg. Den sista obokade innan the big day!

    Hoppas ni som blev hippade idag hade superskoj!

  • Mpta

    sambon är på svensexa idag så nu är det överstökat för vår del, avis på er som har d kvar men känner ändå att det är skönt att ha det över för det innebär ju att vi närmar oss med stora steg till den stora dagen! Lämnade bort barnen till barnvakt idag utan egentligen någon direkt anledning, insåg att det är första gången sen jag fick barn(6.5 år sen) som jag är hemma helt själv utan någon anledning, annars har vi bara barnvakt om vi ska iväg nånstans och det är heller inte ofta. Lillen sover borta för första gången hos farmor å farfar och syskonen sover hos mormor. Själv så roar ja mig med att skriva ut festhäften, det tar sin lilla tid har ja insett det är ju inte precis 10 st man ska skriva ut, gissar på att mer patron måste köpas innan jag är klar!  

  • MrsBarth

    Gick till jobb och trodde av flera anledningar det inte skulle bli idag men strax efter jag öppnat butiken blev jag kidnappad :) Haft en underbar dag med egen smycketillverkning, blivit sminkad och fixad i håret samt restaurang på kvällen :) Helt underbar dag med alla nära och kära :) Trodde jag skulle på middag hos svärföräldrarna med mina föräldrar Ikväll men tji fick jag ;)

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!