Inlägg från: anna1977 |Visa alla inlägg
  • anna1977

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej!
    Jag är helt ny i denna tråd men ska också gifta mig i Augusti 2013. Närmare bestämt den10:e augusti. Jag har inte hunnit läsa så mycket i tråden ännu men är gärna med och delar mina tankar och läser era. Det är mycket att fundera på.

     

  • anna1977

    Hej, jag ska gifta mig den 10:e augusti 2013. Vad roligt att hitta en grupp som är i samma läge:) Vi kommer att gifta oss på en herrgård. Vi tror att vi kommer ta mat där ifrån. Präst och kapell är bokat. Jag har varit och provat klänningar på 3 ställen när jag var i Stockholm. Oj, vad svårt. Det finns så otroligt mycket fint. Jag ska åka och prova med mina tärnor lite längre fram. Det kan nog komma med bra synpunkter. Apropå det ska jag ha två tärnor. Sitter nu mycket och kollar på inbjudningar för att få inspiration. Jag tänkte nog göra mina själv. Jag har skärmaskin och så. Det finns så mycket fint att välja på. Vilka färger ska ni ha om ni ska ha ett färgtema? Många val och ändå är jag inte särskilt ambivalent. Men roligt är det trots alla val:)))

  • anna1977

    Det blir nog bra vilket som. Om du har organsa så släpper det väl igenom färgen under. Det beror på om du vill det eller inte. Eller är det genomskinligt. Jag funderar på att ha någon nyans av grönt kanske och vitt. Frågan är om man ska välja in en till färg eller ha flera nyanser av grönt?

  • anna1977

    Låter fint, jag blev inspirerad av denna bild. Vad tycker ni?

  • anna1977

    Hej jag har svårt att bestämma mig för färgtema. Förstår inte hur det har kunnat bli ett så stort problem för mig. Vad har ni för färger?

  • anna1977

    Tror nog det blir vitt, grönt och lila. Det är fint ihop om man har rätt nyans. Jag gör nog inbjudningarna själv då jag scrapat endel tidigare.

  • anna1977

    Idag ska jag iväg med mina tärnor och prova klänningar. Så roligt.

  • anna1977

    Drömklänningen hittad och köpt. Det stod mellan 2 som var riktigt fina. Jag provade dem flera gånger och då blev det självklart. Sååå fin. Inte alls vad jag trodde att jag skulle köpa. Massor av tyll och den satt som en smäck. Så roligt. Nu gäller det bara att låta bli den eftersom jag fick den på en gång.

  • anna1977

    Jag funderar att beställa från light in the box. Jag har hört bra om dem och där kan man välja olika modeller men alla modeller finns i alla färger. Mycket bra då mina tärnor vill ha olika klänningar men att man då kan "knyta" ihop de med samma färg. Tycker det kan bli fint så och bra då färgen blir exakt samma.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!