• fia1982

    Maj 2013

    Någon annan här inne som tänker gifta sig i maj 2013?


    Hade varit kul att ha någon att bolla idéer med och följa förberedelserna.

  • Svar på tråden Maj 2013
  • Kakan 81

    FruW kan inte lägga ut en bild på inbjudan så kan vi se om någon här har en bra lösning för att pimpa dina kort! Finns ju allt möjligt på panduro!

  • FruW
    Kakan 81 skrev 2012-11-24 11:04:27 följande:
    FruW kan inte lägga ut en bild på inbjudan så kan vi se om någon här har en bra lösning för att pimpa dina kort! Finns ju allt möjligt på panduro!

    Jag har fixat pärlor och pappblommor från Panduro, så nu har jag börjat pyssla och inbjudningarna blev genast tuuusen gånger snyggare! Glad Tack för era tips. Jag lägger upp en före- och efterbild senare i veckan, så att ni får se resultatet.

  • FruW

    Beslöt mig för att bjuda på en bild redan nu ikväll :) Tycker korten blev mycket finare med lite bling på, även om de fortfarande är rätt enkla. Kanske lite ovanligt med en häst på hehe, men vi ville få med en bild från trakten vi ska gifta oss i. Är väldigt nöjd med helhetsresultatet, innan var de lite tråkiga.



    Mer info står på baksidan som är vit med svart text.
  • FruW

    Imorgon ska jag äntligen prova lite klänningar! Glad Tror dock inte att jag kommer hitta "the one" imorgon, utan vill mest bara kolla in utbudet. Men kul ska det bli!


     


    Hur går det för er andra?

  • tagetuss

    FruW: Jag vet inte om det är min uppkoppling men jag kan inte se bilden du laddat upp.


    Kul att prova klänningar! Jag har fått hem min kinaklänning men den är inte hundra. Den har dock potential så en sömmerska ska få ta sig an den efter nyår.


     


    Nu är våra inbudningskort nästan klara. Ska bara knyta alla band och skriva adresser. Sen arkiverar vi dom å skickar ut dom den 13 januari när julen ska dukas ut.


     


     

  • FruW

    tagetuss: Härligt att ni snart är klara med inbjudningskorten! Och skönt att du hittat din klänning, den går säkert att fixa till. Glad Vilken sorts modell är det?


     


    Ja, sorry angående inbjudningarna, jag plockade bort bilden från min profil (ville inte att alla som går in på min sida kan se vår bröllopsinfo) och då försvann tydligen bilden från denna tråd helt. Vill inte riskera att bli igenkänd, har redan allt för mycket avslöjat. Tungan ute


     


    Japp, ska bli jättekul att prova klänningar imorgon! Är sugen på att gå till ett par secondhand/vintage-butiker, är inne på en sån klänning, men jag lär nog tröttna rätt fort. Brukar vara svårt att hitta rätt storlek i såna butiker.. riktigt synd, för annars finns det en del fint om man har tur.

  • FruW

    Som den här skönheten, i en fantastisk färg dessutom eftersom jag tänker undvika vitt. Men fel storlek. Vill helst inte beställa en kinaklänning, vill prova klänningen och bli kär i den på plats innan jag bestämmer mig :)


  • Kakan 81

    Jag fick låna en värmepistol till mina inbjudningar och programmen så nu har jag i stort sett gjort klart alla klara så jag kan lämna tillbaka värmepistolen. Känns bra och vi blev väldigt nöjda, enkla men fina.
    På fredag ska jag prova min klänning igen för att se så den passar med skorna och inte bheöver ändras. Längtar till jag ska få prova den igen!
    det jag funderar över i huvudet nu är hur jag vill att buketten ska se ut...det enda jag vet är att den ska vara vit och grön...inte lätt det där..



    Lägger även med en bild på klänningarna som mina näbbar ska ha på sig. Dom ska såklart läggas upp lite- Beställda från jenjenhouse och blev himla fina.

  • Colin

    Hej hej! Också ny på forumet och planerar för bröllop i slutet av maj. Jag jobbar just på save the date/julkort i ett. Bara något jättenkelt till släkten, inte till vänner. Frågan är dock om det är onödigt? Såg att ni pratade om att skicka inbjudningarna redan i januari...

  • FruW

    Colin: Hej och välkommen! Självklart bestämmer du själv hur/när du vill skicka ut save the date och inbjudningar. Glad  Det beror ju lite på hur tidigt du vill förvarna folk och hur långt de behöver resa för att ta sig till bröllopet. Jag tycker det låter jättetrevligt med kombinerat julkort och save the date. Vi skickar kombinerat julkort/inbjudan till vissa släktingar, men alla behöver ju inte vara lika tidigt ute. Tungan ute


     


    Var ska ni gifta er och hur många planerar ni att bjuda? Vi ska ju bara ha runt 30 gäster så vi vill vara säkra på att alla kan komma :)

Svar på tråden Maj 2013