• fia1982

    Maj 2013

    Någon annan här inne som tänker gifta sig i maj 2013?


    Hade varit kul att ha någon att bolla idéer med och följa förberedelserna.

  • Svar på tråden Maj 2013
  • tisa

    Malnil och ebso, det låter bra! Kanske skicka ut i början/mitten av januari och ha svarsdatum i mitten av mars hade passat oss.. Som gäst hade jag tyckt det var ok spann. Snart är det december och december går ju så fort så det är väl hög tid att beställa kort om man skall göra det. Vet inte hur lång leveranstiden är, verkar vara väldigt olika.. Många pysslar ju ihop så fina kort här, superduktigt !! Jag är inte så pysslig/kunnig så jag tror inte det blir så för oss.  

  • Oslomyran

    Ebso. Vilken vacker klänning!!

    Vi har faktiskt redan sänt våra inbjudningar. Vi har satt sista datum på att svara sista jauari. Men vi ska ju gifta oss utomlands så då behöver vi lite mer tid och gästerna måste ändå boka hotell och flyg.

    Tagetuss, härlig färg!

  • Oslomyran

    Har ni bestämt färgtema?
    Vi har valt mörk lila och guld

  • malnil

    oslomyran: Vi har inte bestämt färgtema ännu.. vet inte riktigt hur vi tänkt där - hur tänker/gör ni? Måste man ha färgtema? I så fall - ska det/måste det vara återkommande i "allt", dvs blommor, dekorationer, dukning, etc., etc? Jag kan gärna tänka mig färgtema, men vill gärna ha ljusrosa/vit bukett, vilket min blivande inte vill.. Skrattande

    Så - hur gör ni/tänker ni kring färgtema mm?

    Någon som har tips på bra sidor att skicka efter inbjudningskort på?

  • Oslomyran

    Nja, har väl inte tänkt att vara hysteriskt på att ALLT ska vara i samma färg. Men vill inte ha det  för rörigt heller.
    Ex. har jag samma färg på skor som blommor. Mina blommor och dukningen ska oxå vara lite samma stil.


    Å, nej man MÅSTE inte. Det är ju ert bröllop och ni bestämmer

    Jag fixade mina inbjudningar på datan hemma och skrv ut på tjockt papper. kuvert från panduro.

  • FruW

    Vilka fina inbjudningar ni har allihop!


     


    Våra inbjudningar kom nu idag, hade beställt från Vistaprint. Färgerna blev jättefina, men är lite ångerfull över att jag inte valde ett lyxigare papper med lite glans i, nu blev det ett tjockt men matt papper och det ser lite billigare ut än vad jag hoppats...


     


    Någon som har några bra tips om var man kan köpa typ vita pärlor/hjärtan att piffa upp inbjudningskorten med? Har kollat lite på Panduros hemsida så det blir kanske ett besök dit i helgen om jag hinner. För våra kort behöver verkligen pimpas! :)

  • malnil

    Oslomyran: Tack för input! Satte mig faktiskt ned igår med min sambo och diskuterade detta, och vips så hade vi bestämt ett färgtema! :) Så nu blir det vitt & grönt, med inslag av silver. Känns faktiskt skönt att ha bestämt detta, lättare då att bestämma ex inbjudningskort, bukett, bordsdekorationer etc. Så tack :)

    FruW: Håller med dig, mitt tips är Panduro, de har det allra mesta! :)

  • Oslomyran

    malnil: Så bra Sen bestämmer manju själv hur "slavisk" man vill vara med de där.


    FruW. Ja, Panduro eller SlöjdDetaljer har bra saker


     


     

  • 2013Maj

    Hej! Här kommer en till majbrud. Vi har bokat plats för vigsel, ringar, klänning, middag, tårta o resa... Men det är ju så mkt saker att tänka på, oj oj... Jätteroligt med forumet, läst allt, spännande med allas planering :)

  • Katrin84

    Hej alla tjejer! Detta är mitt första forum inlägg på säker hmm 6 år! Kul att ta del av andras erfarenheter och se hur ni tänker! Jag och sambon kommer att gifta oss den 18/5 2013 Jag tog det datumet mest för att liljekonvaljerna blommar då och jag ville gifta mig i maj! Vi kommer att gifta oss på vår hem ort och festen kommer hållas i närheten! Vi har bokat kyrka och festlokal! Jag har beställt två klänning ifrån Kina! Milanoo.com jag kunde inte bestämma mig! Dom kommer i slutet av december och jag är mycket spänd! Mina kusiner ska vara värdar! Sminkös och frisör är fixat! Resten återstår! En hel del känns det som! Och givetvis, våra tre små fina döttrar ska vara tärnor!

Svar på tråden Maj 2013