Inlägg från: Oslomyran |Visa alla inlägg
  • Oslomyran

    Maj 2013

    Jo, två kan du se i min profil och den andra när jagfår hem den
    Beställde även en bolero och en underkjol.

  • Oslomyran

    Hm konstigt jag ser dom ju. Ska se på de. Vad är de för klänning du har hittat? Har du någon bild? Jag försöker titta på blommor och annat till borden, ska träffa bröllops agenten om två veckor och då bör vi veta lite vad vi vill ha. Men tycker de är så svårt. Men när vi väl sitter där och ser vad dom kan så blir de nog bra

  • Oslomyran

    Vilken fin klänning! Å nej snubbla vill man värkligen inte... Blir nog endel fix innan man är klar med alla kläder å så. När kommer den nya modellen in? Själv tycker jag de är fint att man ser pärlorna.

  • Oslomyran

    Hur går det för er andra då? Något nytt i planeringen?
    Är så nyfiken..

  • Oslomyran

    fia1982: Oj redan klara, imponerande! Jag har tänkt ha lila skor så der får bli något lila, funderar på lila kallor. Måste dock bestämma mig snart.. Vad vill du ha för blommor?

    FruW:  Spännande, vil ha uppdatteringe sen Vi åker nästa vecka, sitter nu och funderar på blommor och mat. Längtra till prov ätningen


    Drömmer: tänkte du vänta till den kommer in?

  • Oslomyran
    Belliz721 och sisifredde : Va kul med fler brudar Vart ska vigas/ha fest?
    FruW: Hur länge ska ni vara borta?
  • Oslomyran

    WOW vilken fin bukett!  Super fin!


    Jag har så svårt att välja, tittar och tittar men ändrar mig ju hela tiden..


    Ja, lite svårt att veta vad man ska planera så långt fram. För min egendel hoppas jag på att mycket faller på plats under nästa helg. Klänning har jag ju beställt hela tre st så de får jag se på i vinter. Håller på att gå ned i vikt så de där kan ju andra sig lite. Väntar nu på paket i posten så jag får se sista klänningen, bolero och underkjol som jag har köpt.


    Jag har även köpt en solfjäder och ett solparaply i mörklila spets, bra om det blir varmt. Jag har ganska blek och kännslig för sol så de va för mig passande att ha.


    Min blivande ska ha frack som han radan har så de är fixat. Vet inte om vi ska ha tärnor, nebbar eller inget. Hur ska ni göra?


    Annars blir mycket av vår planering nästa helg och efter de kan vi titta på inbjudningar, hemsida och ett fest häfte mm.

  • Oslomyran

    Tagetuss: Samma dag som mig


    Ja, ikväll ska jag se om jag får till det med bilder..är ju ingen data-smart person kan jag säga. Men ska se vad jag får till.


     Oj, jag kan inte mycket om papper å sånt..

  • Oslomyran

    Å alla är ju super fina, speciellt den röda med vita kallor i.  Bara jag kommer på hur jag får till det bilder så kommer både skor, blommor och klänning från mig

Svar på tråden Maj 2013