Inlägg från: Oslomyran |Visa alla inlägg
  • Oslomyran

    Maj 2013

    Hej

    Här är en till den 18/5 2013.
    Vi kommer att viga oss i Prag och även ha middag/festen där.

    Vi åker ner nu i September och skal prov äta menyen och träffa bröllops agenten.

    Hur långt har ni andra kommit? De är ju ett tag kvar men de går ju så fort..

  • Oslomyran

    Tror att rea på brudklänningarna börjar nu till hösten. September / oktober kanske?

  • Oslomyran

    FruW, va spännande med England.  Ser fram emot att höra under resans gång hur det går.

    Vi är ju i lite liknande situation

    Vi har bokat vigsel lokal, bokat en restaurante/litet slott där vi ska ha middag och fest. Skönt att allt det där är klart. Nu är det "bara" alla detaljer och så som måste fixas. Vi har ju dock köpt ett paket med en bröllops agent då vi önskar kunna slappna av och inte stressa allt för mycket Dessutom lättare att få hjälp när man inte bor i landet.

    Vi har bjudit med 43 gäster och hoppas givetvis att så många som möjligt åker med. Men vi har bara sänt ut "Save the date" än så vi får se. När borde man sända inbjudningar tror du? Med tanke på hotell och flyg så får man väl va ute i god tid..

  • Oslomyran

    Va har valt Prag och vigselplasten för att det är en vacker stad och plats som vi tycker mycket om. Vi har varit i Prag flera gånger och älskar staden

  • Oslomyran
    FruW : Nej, vi har tittat på menyer och sagt lite vad vi är intresserade av. Men bestämmer oss gör vi först efter att vi har smakat
  • Oslomyran

    FruW : Inte ska du känna dig stressad, de kommer helt säkert att ordna sig. Jag är jättenyfiken på vart de blir sen Lycke till i vigsel plast jakten!
    Fia1982: Jag bor i sthlm. Vart bor du själv?
    mirre01: Ska du gifta dig i Tyskland? Eller är det en inköpsresa?
    Jenny80: nej, där har jag inte köpt. Däremot har jag handlat på www.aliexpress.com och är nöjd Dock lite smått beroende framkallande...man hittar ju allt på denna jord man inte visste att man inte kunde leva utan.....

  • Oslomyran

    Vi har redan skickat "save the date" men det är ju för att vi gifter oss utomlands så de blir kanske lite annat.

  • Oslomyran

    FruW förstår att de kan kännas frustrerande, men tror att allt faller på plats när ni har tittat på lokal och allt det där. Lycka till, skriva gärna vad det blir

  • Oslomyran

    Vi har ju faktiskt inte sett middagslokalen mer än på internett...men har oxå bra kontakt med våran bröllopsplanerare och litar på att de blir bra. MEN de ska bli väldigt kul att få se stället.
    Vigsel och middag är på olika ställen så vi ordnar transport till våra gäster mellan dessa två lokaler.
    Just nu känns allt lite svävande...men om några veckor så tror jag allt de kommer kännas bättre då kommer menyn, dukning och dekorationer mm. vara klara.

  • Oslomyran

    Oj, ja de är svårt med ring. Men hinner ju ändra sig typ tre gånger om dagen Jag tror att jag skal ha en gul guld med en blå sten i.


    Själv har jag redan i våras köpt en lång och en kort klänning...men så igår hittade jag en till som var SÅ fin...råkade ju givetvis köpa den.. Måste nog sluta titta på klänning, men de finns ju så många vackra!

Svar på tråden Maj 2013