Inlägg från: tagetuss |Visa alla inlägg
  • tagetuss

    Maj 2013

    Här är en till som gifter sig i Maj!


    Den 18/5 går det av stapeln, hoppas man får hänga på här!

  • tagetuss

    Tack snälla ni!


    Vi har än så länge bara hunnit boka kyrka och bestämma färgtema (grönt, brunt och vitt). Vi vet var vi vill ha festen men har inte bokat än. Det är dock en klubbstuga till en fotbollsklubb ute på landsbygden i skåne så jag tror inte det ska vara några problem.


    Jag vet vad jag vill ha för typ av klänning och är sugen på att åka och prova men vi fick vårt andra barn för en månad sen och jag väger fortfarande 10kg mer än innan och ytterligare några kilon ifrån min målvikt så det känns inte jättekul riktigt än.


    Gud vad det är mkt att tänka på när man väl sätter sig nerå börjar planera,allt från vigselring till smak på tårtan..


    Har ni börjat fundera/bestämt er för vilken ring ni ska ha?

  • tagetuss
    mille88 skrev 2012-09-04 15:23:27 följande:
    Vi har bokat lokal och kyrka ska gifta oss i Vittskövle i Skåne. Har dessutom redan köpt klänning och slöja den ska sys om lite längre fram Vårt färgtema är rosa grönt och vit och vi gifter oss också den 25maj :)

    Då gifter du dig inte jättelångt från mig! Ska gifta mig i Träne kyrka en bit utanför Vä. Var ska ni va efteråt?


     


    Har kommit fram till att jag inte vill ha vit klänning utan champage-färgad. A-linjeformad med V-neck helt i spets. Dock är jag rädd att jag inte hittar nån utan blir tvungen att beställa från kina, vilket är lite svårt eftersom jag inte vet mina mått alls eftersom jag ju nyligen fött barn.


     


     

  • tagetuss

    Nu har vi bokat lokalen och haft möte med en kvinna som eventuellt ska ordna både mat, tårta, servering och dj. Ska få ett kuvertpris inom nån vecka så jag hoppas det blir ett vettigt pris.


    Bokade brudrum hos frisören idag oxå. Så jag och min brudtärna ska bli fixade å dricka bubbel i ett mysigt rum på salongen innan det är dags att åka till kyrkan.


    tror jag ska beställa vigselringen ikväll så det är gjort!

  • tagetuss

    Ni som redan har fixat blommor, är det verkligen bråttom?


    Jag trodde man kunde bestämma med florist nån månad innan om ens så långt i förväg men jag kanske är helt ute och cyklar?!


     


    På onsdag ska jag till brudbutik och prova klänningar, funderar på kinaklänning men vill oavsett kolla vilka modeller som passar min kropp innan jag bestämmer nåt..


     


    Fia1982, det låter spännand! vad heter butiken?

  • tagetuss

    Nu har jag beställt grejjer på Panduro för 1300kr så om några dagar ska det börja göras inbjudningar. Lär ju ta ett tag när man ska göra allt från början så det är nog lika bra att börja! Nu har jag inte lagt 1300 för bara inbjudningar, har köpt material till vigselprogram, festprogram och placeringskort oxå.


     


    Kakan 81, då gifter vi oss samma dag! Kul med klänningen! Får man fråga vad det blev för nåt?


     

  • tagetuss

    Våra inbjudningskort ska oxå va gröna :) fast i kombination med brunt.


     


    Vår budget ligger på 70' kr på 50 gäster. Ska få prisförslag per kuvert från catering i veckan hoppas jag, och det påverkar ju totalpriset ganska mkt. Tänker inte spara in på hår å smink men förhoppningsvis på klänningen, skor osv. Tänkte köpa dekoration, löpare osv på ebay.


     


    förresten, angående ebay. Har nån handlat där? måste man ha paypal? kan man betala med kort? Har inte köpt nåt där än och har därför väldigt dålig koll..


     


     

  • tagetuss

    Igår beställde vi vigselring efter många månaders velande. Det blir en solitärring i vitguld med en cushion-slipad diamant på 0.51 ct. Nu kan jag inte bärga mej tills jag får se den (för att inte tala om att få bära den i Maj!!).


     


    Har oxå hunnit vara iväg å prova klänningar. HIttade en från Nixa som blev favorit (dock ingen jag blev totalförälskad i). Ganska stor tyllkjol och spetsöverdel (V-neck). Fick veta att dom gärna ser att man beställer klänningen 6 månader innan bröllopet då dom räknar 4 mån leverans och 8 veckor att eventuellt sy in/ut/upp... Galet tycker jag men vill man ha klänning får man väl anpassa sig :)


    Ska dock åka och prova klänningar i Strömsnäsbruk till helgen och hittar jag inte jag blir tokkär i så beställer jag från Kina direkt på söndag och hoppas jag hinner få den innan deadline hos den lokala brudbutiken om Kinaklänningen skulle vara obrukbar...


    Ska lägga in bilder så ni får se :)


     


     

  • tagetuss


    Här är min ring.


     


    Varför lyckas jag bara lägga in en bild per inlägg?


     


    Jag har en fundering angående snörning i ryggen på brudklänning... Ska verkligen dom där banden hänga längs kläningen när man knutit? Tycker i ärlighetens namn det ser lite halvfult ut... Ska dom inte gömmas undan? Gillar verkligen snörning annars och är sugen på det men inte på att ha det där hängade under..


     

  • tagetuss


    Den här har jag blivit förälskad i! Vill beställa den från kina, fast utan släpet och med ganska djup rygg.
Svar på tråden Maj 2013