• Chicita

    BT-Veteraner

    Känner att jag saknar nånstans att bara snacka om allt mellan himmel och jord med alla trevliga människor som varit här länge. Och som alltså redan är gifta...
    Inte om något speciellt ämne utan bara prata.
    Ett ställe att umgås, att kanske ta en cyberfika, bestämma träff eller bara "vara".
    En plats att prata om jobb, hundar, gymmet, bil, hus och hem osv...

    Jag har sett att det finns trådar där det pratas om barn och familj.
    Men när man inte har barn så känns det inte som rätt ställe att hänga. Även om man säkert skulle vara välkommen. Jag vill inte förbjuda barnprat här, men det är alltså inte så att man "måste" ha barn för att få vara med och prata.

    Skulle gärna se att vi undviker bröllopsämnen så det här inte blir en "fråga dom gifta-tråden".
     

  • Svar på tråden BT-Veteraner
  • Darling Daisy
    daniiel skrev 2012-09-03 10:38:10 följande:
    Ikväll ska jag läsa ikapp lite här, hinner tyvärr inte nu. Är bara så glad och måste dela med mig :)

    Så har dagen äntligen kommit. Efter sitt, ligg, kryp, stå, hoppa, dansa, vänta osv, så bemästrar världens bästa Stella även vacker tass! :D Jag stolt ända ut i fingerspetsarna! Vårat lilla gullegryn ♥


    Jisses, så söt hon är!!
  • TheD

    Första gruppredovisningen avklarad. Trött i skallen efter att ha lyssnat på redovisningar hela dagen.... Men snart blir det svettdags! Body Combat :D!!!!

  • daniiel
    Chicita skrev 2012-09-03 10:40:09 följande:
    Men vilken sötnos Solig
    Klart att matte är stolt
    Darling Daisy skrev 2012-09-04 10:22:38 följande:
    Jisses, så söt hon är!!
    Ja, hon är min lilla bebis :) Som visserligen inte är så liten längre.. söt som en sockertopp ändå och den gosigaste som finns!

    Vi (jag) hade tänkt börja med klickerträning, någon här som har erfarenhet av det? :)
    TheD skrev 2012-09-04 18:08:20 följande:
    Första gruppredovisningen avklarad. Trött i skallen efter att ha lyssnat på redovisningar hela dagen.... Men snart blir det svettdags! Body Combat :D!!!!
    Vad skönt, gick det bra? :) Jisses, jag är så avundsjuk på folk som orkar sig iväg (och vill iväg) på sånt där, träningen tänker jag då på :P
  • daniiel

    Idag har vi haft en jobbig dag. Det var återigen dags för besök hos dotterns hjärtläkare. Börja dagen med att åka 15 mil till sjukhuset, sedan skulle hon på arbetsprov och efter det läkarkontroll och sedan slutligen ett ultraljud. Allt var oförändrat sedan sist, så då kunde man andas ut :) Vi fick också sätta oss ner och prata med läkaren, hon hade hört att vi blivit nekade förlängt vårdbidrag och var inte så glad på f-kassan över det. Nu skulle hon hjälpa oss ännu mer, så vi får tillbaka det. Håller alla tummar och tår.

    Vi firade med att äta på McDonalds, dottern vill ha ett Happy meal :) Vi passade också på att gå i några affärer som inte finns i vår stad och sedan var det 15 mil hem igen. Vi gjorde dock en liten avstickare ut mot havet (i ösregn) och kikade på en militärkyrkogård från början av 1800-talet. Dottern hittade då en liten groda, så även hon var nöjd :)

    Nu har vi hämtat hem hunden, nattat lillan och äääntligen får jag också sova! Usch vad seg man blir av att sitta i bilen så länge...


  • Chicita

    Ingen erfarenhet av klickerträning daniiel. Min hunds fd matte har visst testat lite på honom, så han vet att klick = godis.
    Men sen är det stopp. Han förknippar inte klick med belöning.
    Så det blir liksom lite *typ*

    Jaha sitta sa du... tass också? jaja här har du tassen... *klick* ååååh vart är godisen, jag skulle få en godis, vart är den? Vart vart????

    Så han tappar liksom koncentrationen på vad vi höll på med och fokuserar bara på att han ska få godis och så snabbt som möjligt Flört 

  • Darling Daisy

    Daniiel:
    Vad skönt att det såg bra ut med dotterns prover!! Blev lite nervös när jag läste att ni varit på sjukhuset i gaffeltråden,  visste inte om det var normal kontroll eller något allvarligare.
    Hoppas att ni får igenom vårdbidraget också, det är ju för konstiga regler de har på fk....

    Själv har jag varit på en jobbintervju idag. Det är ett roligt jobb inom "mitt" område, så jag hoppas att jag skötte mig bra på intervjun. Imorgon ska jag hoppa in som extrahjälp på en restaurang, något som jag aldrig gjort förut. Det ska verkligen bli spännande Hoppas jag får sköta salladen, gurka o tomat fixar jag i alla fall. Värre med de stora ugnarna och kokkärlen

    Nu ska jag ut o ta en liten tur med hästen innan solen försvinner helt (det börjar bli mörka höstkvällar nu... blää).

     

  • Chicita

    Åh just ja, jag hakade upp mig på klickern så jag glömde gratulera till bra provresultat daniiel...
    Skönt när man får positiva besked Glad 

    Då ska jag hålla tummarna för dig darling daisy Glad 
    Tja gör bara inte som jag gjorde när jag skulle hoppa in på hotellfrukosten och hjälpa till Oskyldig 
    Tjejen jag jobbade med sa att jag kunde ställa in äggen i ångkokarskåpet och att den funkade ungefär som en micro - bara att knappa in tiden. Jag skulle ställa den på 8 minuter.
    Så jag knappade in 08:00 så klart.

    Efter en stund kommer hon in och frågar hur det går (jag står och steker bacon och prinskorv vid stekbordet) och jag säger att det inte har pipit än men att det väl borde göra det snart.
    Hon kollar mot skåpet och piper till...
    Sen får hon fart dit och rycker upp dörrarna och sliter ut äggen.
    På klockan står det 07:52
    Det visade sig vara timmar och minuter, inte minuter och sekunder som på en micro vilket hon glömde säga Tungan ute 

  • Chicita
    TheD skrev 2012-09-05 21:10:53 följande:
    daniiel: Det gick jättebra!!!! Skriftlig tenta om två veckor...aaahhh!!!
    Det kommer att gå jättebra Glad
Svar på tråden BT-Veteraner