Inlägg från: Anonym (funderar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (funderar)

    Ska jag bjuda dom eller inte?

    Jag har en vännina som jag tycker oerhört mycket om. Vi har barn i samma ålder och vi har jobbat mycket ihop men dessvärre inte hunnit ses så mycket i övrigt.

    När min son skulle döpas var hon och hennes familj bjuden men de tackade nej. Vi blev inte bjudna på hennes dotters dop.

    Nu ska jag snart gifta mig och likaså hon men jag är inte bjuden på hennes vigsel, så min fråga är. Ska jag bjuda henne på min?  Känns märkligt för mig att inte bjuda henne för jag tycker så mycket om henne men samtidigt så är jag uppenbarligen inte lika viktig för henne. Eller så är det så att hon inte har råd att bjuda oss eller känner hon att vi trots allt är mer arbetskollegor än vänninor till vardags? Oh, hjälp vad svårt.

    Hur hade ni gjort? 

  • Svar på tråden Ska jag bjuda dom eller inte?
  • Anonym (funderar)

    Jag fick tyvärr ingen bra förklaring till varför de inte kom på sonens dop. Det ska tydligen bara vara familj och nära vänner på vigseln men vi är inte bjudna på bröllopsfesten heller där de vänner som inte blev bjudna till vigseln ska närvara. Känner mig tudelad just nu och vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tro.

  • Anonym (funderar)

    Ja ni har rätt. Är väl bara jag som är nojig och förvirrad. Tack för era svar :)

Svar på tråden Ska jag bjuda dom eller inte?