Inlägg från: Mrs W 2B |Visa alla inlägg
  • Mrs W 2B

    Hemligt bröllop, hur berätta för familj och vänner?

    Jag & min blivande ska gifta oss i september, vara gifta en vecka för att sen åka iväg med våra barn till Mallis i 2 veckor :)
    Dagen innan vi sticker skickar vi iväg kort som jag beställt till våra familjer, sen ska ena vittnet (min syster) posta korten som ska till våra närmsta vänner på måndagen, så att familjen får beskedet lite tidigare :)

    I orten kommer det stå;

    "Den XX blev vår saga sann.
    Då sa vi "Ja" till varann.

    I denna stund när vi två förenades till ett
    ville vi bara vara vi. För oss känns det rätt

    Men den XX vill vi bjuda på fest,
    där vi blir lyckliga om Ni vill komma som vår gäst!

    Detaljer kommer sen,
    men nu ska här badas igen!

    Varma hälsningar från Mallorca

    Herr & Fru W med familj"

    Har fått hjälp av snälla själar här på Bröllopstorget att komponera ihop texten :)

  • Mrs W 2B

    Jag skulle tycka att det var trevligare att få ett kort hem med bild på brudparet :) Fast å andra sidan skulle de vara jättetrevligt att få ett samtal oxå, då man kan förmedla lyckan på ett annat sätt! :) Men jag tycker absolut inte att det är konstigt att bara skicka ut ett kort, utan en inbjudan till en fest! Men de är ju vad jag tycker.. Har hört att folk kan vara rätt trångsynta, tyvärr..

  • Mrs W 2B

    "Den x oktober blev vår saga sann för då sa vi ja till varann. Närvarande var bara vi 2 för vi kände att vi ville ha det så. Vi hoppas att ni kan ha förståelse för detta för det var för oss det rätta. På vår stora dag ville vi ensamma vara. Men den x/x får ni gärna komma å äta/dricka gott med oss!" Här är en utav dikterna som vi lånat text utav, ni kanske kan göra om den till låt att skriva på korten?

Svar på tråden Hemligt bröllop, hur berätta för familj och vänner?