Inlägg från: emelieparstam |Visa alla inlägg
  • emelieparstam

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    stormhelen skrev 2013-01-20 13:28:10 följande:
    Ja, vi tycks ju vara några stycken med det datumet. =D
    Vi valde mellan den 14 sep eller 21 sep. men de blev 21 sep =) Min blivandes farfar är jägare och han jagar då, så han blev inte helt glad att vi valde sep men de var bra att vi tog i slutet. hehe
  • emelieparstam
    stormhelen skrev 2013-01-20 15:19:48 följande:

    Vi har också en del gäster som klagar på att det är mitt i älgjakten.Tungan ute Men vi har då svarat att älgjakten är återkommande varje år, men vi gifter oss bara en gång.


    De är välkommna om de vill till vårt bröllop om de vill men det är inget tvång.


    Nej precis ;) Det är bara lilla farfar som mottrade. men vi ville ändå ha 21 sep för vi firar 8,5 år samma dag som vi gifter oss =)
  • emelieparstam
    FrökenMäkelä skrev 2013-01-20 17:02:19 följande:

    Usch jag börjar få ångest för budgeten halva har nästan redan används upp och då har vi inte ens med mat, sonens och sambons kläder, bukett och övriga blommor, dekoration till lokalen, musik till festen, personal. Så finns inte mycket kvar att röra sig med och maten kommer plocka en stor bit av det som finns kvar. Hur i dagens namn ska vi få det att gå ihopa :((


    Visst vi har lite mer pengar vi kan putta in men vill helst inte det då vår budget för bröllopet ligger ändå redan på 66000 och det tycker vi borde räcka/räckt men nu ser det inte alls ut som att det gör.


    Vi som ville ha live musik och slippa laga mat själv vet inte alls hur vi ska lösa detta nu. Drickan ska vi ju hämta från Tyskland så den blir ju billigare än om vi köpt på Systembolaget.


    Vet inte vad jag vill med detta, behövde nog mest bara skriva av mig då jag sambon även blev oense om maten p.g.a hans pappa får inte äta rött kött och då tyckte jag att han kunde äta av det andra på buffen men det tyckte ju inte sambo.


    usch de låter som vi hade det, vi hade en budget på 70000 men bara mat + dricka + lokal blir 60.000  och allt kommer ungefär sluta på 86000 utan ringar. så jag var så ledsen för ett tag sedan och min sambo är inte hemma eftersom han jobbar som militär och är utomlands just nu o jobbar. Så de ska bli kul och säga vad summan slutar på.. Men då har jag underbara föräldrar och svärföräldrar som hjälper oss och ställer upp =)

    Så allt löste sig här till slut iaf. Men vet precis hur du känner för kände precis som du..

    Hoppas allt ordnar sig! 

    Sen att han pappa inte få äta rött kött,ska ni bara ha en sorts kött på buffen? Kan ni inte ta något fläskfile eller kycklingfile till som han kan äta. Man kan inte ta hänsyn till alla, då blir de väldigt jobbigt.
  • emelieparstam
    stormhelen skrev 2013-01-20 17:10:25 följande:

    Haha, det är alltid svårt att få alla nöjda. Men det datumet blir ju lite extra speciellt för av en annan anledning som du säger. Solig


     


    Vi firar 6 år den 15 september, men det ligger ju på en söndag, vilket inte passar oss. Så då tog vi bröllopet på det nästbästa datumet - 14 september.


    Då får vi ju fira två dagar på raken. Först bröllopsdagen och sedan årsdagen ddå vi träffades. Skrattande


     


     


    absolut! Man får göra de bästa och den 14 sep är jo jätte bra =) när ni ändå träffades den 15 sep

    Jag blev så glad att den 21 sep var en lördag =) De trodde jag inte var sant när vi satt och tittade i almanackan.
  • emelieparstam
    stormhelen skrev 2013-01-20 17:23:27 följande:

    Ibland är det bara så otroligt skönt/ roligt hur det lyckas slumpa sig på ett sådant sätt. Datum är ju inte direkt något man kan påverka, de ligger som de ligger helt enkelt.


    Ett + i kanten är ju också när man får ett datum som bertyder något för en redan från början är ju att man inte glömmer bort datumet. Så då kommer man inte undan! Haha Flört


    Nej precis, jag kommer alltid i håg men då de är bra att ha samma datum som annars så är de bara månad mannen ska komma i håg ;)men de kanske går. hehe
  • emelieparstam
    PimPim83 skrev 2013-01-21 19:00:37 följande:
    Vad skönt! Varje sak man kan bocka av listan är en lättnad just nu tycker jag. Här har vi precis gjort klart med fotografen som ska skicka hem ett kontrakt till oss. Känns riktigt bra. Glad
    okej =) Så skönt, har en vän som är fotograf som fotogaferar oss =)
  • emelieparstam

    Åh imorron kommer min blivande hem för första gången sedan dec. Då blir de och planera lite tillsammans den korta tiden han är hemma och åker sen igen.  Fast de mesta är redan klart ;) hehe

    Vad kul att du tycker mässorna var bra, fick du mycket inspration stormhelen?

    Jag tänkte gå på mässan i Jönköping den 24 feb, men de är bröllopsmässan och inte allt om bröllop mässan.

  • emelieparstam
    SofiaMagdalena skrev 2013-01-28 20:31:46 följande:
    Stormhelen: okej inte jag heller. Hade hört någonstans att dom var sådär superlarvigt petiga men jag fick klämma och känna hur mycket som helst. Man vill ju veta hur tygerna känns. 
    Okej bra att veta att man inte missade så jättemycket på mässorna.

    Emelieparstam: Åh! Gud vad skönt och mysigt för dig. Tungt att vara borta länge från varandra. Vi hade det så ett tag också när jag bodde i Stockholm och han i Göteborg.  

    Jag har pysslat lite till de senaste dagarna. Satt spets på konservburkar som vi skall ha på borden med blommor i. Jag är lite allergisk mot det mesta hemmapysslet, det är svårt att få det stilrent och inte så pråligt tycker jag men burkarna blev över förväntan.

    Funderar även på det här med träning och eventuell viktnedgång inför bröllopet. Jag vill ju gå ner en hela massa innan september men klänningen sitter ju perfekt (förutom putmagen) så blir lite fundersam. Dom kan ju sy inte den och så men iallafall.
    Hur tänker ni andra? 
    Vi har haft de så när jag bodde i malmö och han i Jönköping i 5 år, men nu jobbar han som militär och är 500 mil bort från mig ;)  Så de ska bli så härligt och ha han hemma ett tag nu.

    Jag håller på och gå ner i vikt går väldigt långsamt men jag gör allt jag kan =) tränar och äter rätt. klänningen kommer vi sy in om så behövs jag har inte fått den än eller provat den eftersom de inte hade den hemma.
  • emelieparstam

    Hon med den gula klänningen den frisyren ska jag ha med tiara och slöja =) Min kompis är make up artist och även min tärna så hon fixar mitt smink, håret gör min chef ;)


Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!