Inlägg från: söt nöt |Visa alla inlägg
  • söt nöt

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Buketter med löv kan bli jätte fint. Hittade bilder på det för ett tag sedan när jag sökte på "bukett löv" Jag brukar även plocka höstlöv och sätta i vaser på jobbet. Dom torkar fort, men dom håller färhen i flera veckor om man väljer lönnlöv. Vinranka håller också bra har jag märkt. Har massor på huvudbyggnaden på jobbet. Så det händer att en och annan kvist får följa med in som dekoration :) 

  • söt nöt

    Nu börjar det bli ännu mer på riktigt. Idag har jag betalat min klänning. Det blev en från Bridal outlet i Stockholm. Nu ska jag bara hitta en underkjol som passar. Den som dom har på bilden passar inte riktigt. Bilden gör den inte rättvisa, men jag hoppas kunna komma ihåg att ta med mig kameran nästa gång jag ska prova. Den är iaf "jag" :) kunde inte hittat mer rätt. 
    Frågan är vilken färg jag ska ha på sjalen till den. Den är benvit. Jag funderar på grått eftersom jag komemr ha röda rosor som bukett efter blivandes önskan. Något tips på nyans eller någon annan färg som kan gå bra?

     

  • söt nöt

    jag har funderat på rött, men jag är osäker på om det blir bra om det inte är samma nyans som rosorna. Det är ju svårt att veta vilken nyans dom ha innan man ser dom. Så frot tror jag tyvärr inte att mamma stickar :P
    Den har broderier över hela klänningen, som går i samma färg som klänningen. Fallet är finare med en annan underkjol än den på bilden. Ska bara hitta en till rimligt pris ;) 

  • söt nöt

    För oss går det sakta men säkert framåt:

    kyrka: Bokad
    Lokal: Bokad
    Klänning: Köpt
    Fotograf: Bokad
    Gästlista: nästan klar
    Meny: grunderna bestämda
    inbjudningar: material inköpt, påbörjat 

  • söt nöt

    välkommen stormhelen :) Härligt att det kommer fler och fler september brudar. 

  • söt nöt

    Vi funderar på att skicka i mars-april.. men har inte riktigt bestämt oss ännu. Min familj bor ca 50 mil bort och måste fixa boende och resa. Det är inget annat land, men jag förstår hur du tänker. det är svårt det där. Funderade på osa med. kan juni bli bra tro?  

  • söt nöt

    Nu börjar vi bli en del septemberbrudar. :) Välkomna till er båda :)

  • söt nöt
    Honsofie skrev 2012-10-15 19:07:33 följande:
    Jag har kollat lite på klänning och fastnat för en jag vill ha men tror ni det går att beställa redan nu? Det är på en outletsida på nätet och jag är orolig för att den försvinner om jag inte köper den nu. Sen är lite orolig för att man kanske hittar någon annan under året och ångrar sig, det är ju ändå rätt lång tid kvar.
    Vad är det för sida du har kollat på?
    Jag köpte min på bridal outlet. Den hänger kvar i butiken och iom det så kan jag byta till en annan om jag skulle ångra mig av någon anledning.  
  • söt nöt

    jag köpte min klänning i butik. På bridal outlet i Stockholm. Jag betalade hela summan på en gång, Den hänger kvar i butiken tills det är dags att fixa det sista. Så därför kan jag byta den till någon annan om den av någon anledning inte skulle passa när det är dags. Men jag tror inte att den inte kommer passa. jag har haft samma storlek och form i många år nu....Det går även att beställa via deras hemsida.  

  • söt nöt

    Kul med fler septemberbrudar :) 
    Vad jag kommer ihåg så är det en del som bokat in den 7 och 14 september? Själv har vi den 21. Vad jag minns så är det ingen mer än så länge...eller? 

  • söt nöt

    vilket kanon fynd du gjorde lady luck :) har du någon bild på den eller på samma modell? 

  • söt nöt
    september13 skrev 2012-10-26 10:45:31 följande:
    Gästlistan är gjord och vi hamnar på ca 400(!) gäster. Ska bli intressant och se hur det blir när inbjudningarna ska skickas ut, haha...
    Först vill jag säga välkommen i gänget :) 
    400 gäster... det var en del måste jag säga. Ska alla komma på både vigsel och fest (eller liknande)?
  • söt nöt

    september 13: vet inte om det finns så många kyrkor i sverige som rymmer 400 personer. Fast jag har ingen aning. den största vi har här omkring rymmer 250 personer. Men det är säkert som du säger att dom flesta kommer till festen. :) 

  • söt nöt

    Jag måste lämna er nu. Kyrkan ringde idag och sa att kyrkan kommer att stänga from den 1 september till feb 2014. Så Vi har bokat om till den 11 maj. Så det blev lite tidigare än beräknat. 
    men jag kommer hålla lite koll på er iaf. Önskar er alla lycka till med allt. :) Det har vart superkul att hånga med er.  

  • söt nöt

    stormhelen: Det är Övergrans kyrka i Håbo kommun. Även yttergran ska stänga för reparation under samma tid. Vi kunde välja på att ta en annan kyrka och att flytta det framåt eller tidigare. Så vi valde tidigare eftersom övriga kyrkor i kommunen rymmer 50 personer. Förutom en som rymmer 250. Vi blir runt 60 (tror vi)

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!