• smisa

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Tack söt nöt! Det stämmer ju och jag vet att jag är löjlig. Får lite prestationsångest, tänk om deras bröllop var mycket bättre än vad vårat kommer att bli =P Men klart det blir speciellt, man kommer nog inte ens skänka det en tanke på dagen D. 

    Tycker inte alls att det ser ut som att du har mage! Du är jättefin i den men det är ju alltid kul att kolla runt, om inte annat så kanske du blir mer kär i den klänningen du redan har :) 

  • smisa

    Lillsyrran -
    Nä, jag tog inte alls illa upp! :) Jag vet att det inte är något att bry sig om egentligen. Vet inte riktigt om jag är så väldigt tävlingsinriktad men osäker ja, är rädd att folk inte kommer ha det roligt eller tycka att vår dag är så speciell som jag tycker att den är =P ...  Men ja, det handlar ju inte om alla andra utan om oss =D

    Hur skall ni dekorera lokalen föresten? Har funderat på löv osv men vad har ni för idéer? :) 

  • smisa

    Låter som alla har planerat väldigt fina men framför allt mysiga bröllop. Perfekt i september! Älskar idén med äpplen :)
    Vi har också tänkt på rött och guld med mycket ljus. Funderar på om man kan göra buketter med löv och har i mitten på borden, kanske bara en bra idé i teorin dock =P

    Tack Lillsyrran, ja vi har också tänkt ha det. Vi har en stor fördel med att vår toastmadame har jobbat på många bröllop och känner eventkoordinatorn på restaurangen så hon är perfekt - har hjälpt oss med många bra idéer :) 

  • smisa
    Sandrajavisst skrev 2012-09-21 10:00:47 följande:
    Ja men jag har ju 45 kg.. undra om jag klarar det? Men då kan vi peppa varandra!=)

    Oh jag kan verkligen inte bestämma lokal! Så svårt! Står mellan en herrgård (som inte alls blir så dyrt) eller en vingård (kostar mer men så fint). vad ska jag tänka på? en ligger lite avsides men blir ju speciellt. Den andra ligger lite mer central (men ändå lantligt) men känns mer opersonligt.

    Tips någon? Hur har ni andra tänkt?
    För mig har det viktigaste varit att det känns som oss, alltså något personligt men samtidigt kan ni ju säkert göra den mindre personliga lokalen mer er, som ni anser passa era personligheter :)
  • smisa
    http://www.weddingchicks.com/2012/02/03/diy-manzanita-tree/

    Tycker detta är en väldigt häftig och lite annorlunda bordsdekoration som man säkert kan göra lite mer "svensk". Fundar på hur man skulle kunna göra den, ska bli kul att pilla lite med sådant här framöver, vissa saker kommer säkert se för jäkligt ut men förhoppningsvis så blir andra jättebra! Skrattande
  • smisa

    Idag fick vi äntligen boka kyrkan så nu har jag även ringt till vår församling och bokat präst. Har också kontakt med ett företag som hyr ut små tåg som vi möjligtvis skall transportera gästerna i mellan kapellet och festlokalen. Roligt! Skrattande

  • smisa

    Grått kan säkert bli jättefint Söt nöt. Du vill inte ha röd annars då?
    Den ser fin ut klänningen men kan tänka mig, som du skriver, att den är väldigt mycket finare på riktigt :) 

  • smisa

    Har också problem med lokal, igen. Trodde inte det skulle vara så svårt... 

  • smisa
    Oskarsdotter skrev 2012-10-12 18:30:00 följande:

    Vi har också lokalproblem....behöver en lokal för 90 personer, där man får ta med mat, dryck och personal i Göteborg...Ha hittat EN bra, men min blivande gillar inte den...


     


    Såg att ngn tipsade om bröllopsmässan, var på det förra året. Bortkastade pengar enligt mig.


    Trevlig helg på er!


    Jag bor också i Göteborg med lokalproblem men antar att det är varmbadhuset ni har tittat på? Annars tycker jag det är bra om man vill ha med egen mat.

    Tror vi har bestämt oss (igen) nu, tittade på ett ställe i lördags och vi kommer spara ca 20 000kr mot det stället vi först preliminärbokade, fast det är samma standard och i centrala Göteborg så det är jättebra, nu skall hjärtat hänga med i svängarna också :) 

    Beställde en slöja också förra veckan, hoppas den kommer imorgon! Skrattande 
  • smisa
    Oskarsdotter skrev 2012-10-15 17:48:02 följande:
    Varmbadhuset var uteslutet från första början, på tok för dyrt! Tror de var 34 000 för bara hyran. Nej, vi hade kollat på La Cuveé. Det som inte var så bra var att det är flera valv genom lokalen med pelare, och då siiter alltid någon skymd när någon håller tal. Lite tråkigt. Vilka lokaler tittar du på? Vilker datum gifter ni er? =)
    Oj, jisses. Det var mer än vad jag trodde... Palmhuset då? Hade lite kontakt med dem senast igår. Verkar ju vara riktigt häftigt där inne! Egen mat och dryck och man får vara där så länge man vill...

    Vi hade först bokat River café men nu lutar det åt Villa Odinslund. Vi ville nämligen ha det på andra våningen på River café men då skall man vara fler gäster än vad vi först hade tänkt att bjuda eller komma upp i en viss summa som vi inte kommer upp till naturligt.

    Vi gifter oss den 28 :) Ni då?
  • smisa
    lady luck skrev 2012-10-25 22:41:58 följande:

     


    Grattis, vilken flax!!
  • smisa
    kitkät skrev 2012-11-02 10:19:47 följande:
    Är det fler än jag (som ska gifta sig i slutet av september) som innerligt hoppas att alla höstfärger ska ha hunnit komma fram då? Jag hoppas, hoppas, hoppas... Tycker det är så vackert med hösten!
    Ja verkligen! Har tjatat lite på mannen att byta till november istället pga just detta, men vi får hålla tummarna att färgerna har hunnit börja skifta :)
Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!