Inlägg från: söt nöt |Visa alla inlägg
  • söt nöt

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Jag tor nog att partytält ska gå bra. några kupevärmare eller likande, några filtar och värmeljus så får man upp värmen. Se till att hålla det stängt så smiter inte värmen ut. 
    Jag har tältat mitt i vintern och det går alldeles utmärkt.  

  • söt nöt

    jag hoppas på den. Nu letar jag klänning. Fast egentligen har jag nog hittat "min" klänning. Jag vet bara inte om jag ska väga beställa den ganska snart eller om jag ska vänta. Vet ju inte hur jag ser ut om ett år. i storleken menar jag då. 
    Humm.... fast jag är lite otålig och vill få prova den snart.  

  • söt nöt

    Välkommen! Oskarsdotter.

    Låter fint med löven :) Jag gjorde något liknande när jag var liten. Dom höll i flera år :)

  • söt nöt

    det tickar på bra för dig Lillsyrran. :) 

    jag tror nog att jag kommer beställa den snart. Men den har dragkedja. Så jag vet inte om jag sk be dom om snörning istället eller om jag ska beställa den och hoppas på att jag varken går upp eller ner. Har vart ganska stabil under detta året. Det är ju fint med alla knappar som sitter i ryggen.

    www.dinobridal.com/discount-store-2012-fresh-and-natural-princess-outline-bonny-ball-gown-flat-and-strapless-wedding-skirt-lwd039-p-1552.html
     

  • söt nöt

    Lillsyrran!
    Klänningen var jätte fin :) Vilket fall!  

  • söt nöt

    Maten.. Är det någon som har något tips på hur man gör med den? vi har en budget på ca 100 kr för maten per person + 100 kr per person för drycken. Drycken köper vi själva. maten funderar jag på om jag ska ställa mig och laga själv med blivande svärmor, mamma och BMs lillebror. Eller om det äns är möjligt att hitta catering för den summan. Vad tror ni?

  • söt nöt

    Simsa: jag tycker att den är väldigt fin, men jag är lite osäker på skärningen. Jag kan inte ha empir-klänningar utan att få frågon om vi väntar smått. ;) såg en som hade beställt en klänning som var väldigt lik denna men från en annan säljare och den hade hög midja. Så nu är jag osäker. Ska försöka komma iväg till en butik och prova lite olika modeller för att se hur det ser ut på.


    jag kan förstå att du tycker att det är tråkigt. Men två bröllop kan aldrig bli likadana. Det är ju trotts allt två olika par som gifter sig. Ni kanske har olika menyer, dukning, antal gäster osv. Hur som helst kommer erat bröllop att bli något speciellt hur ni än gör. precis som alla andra bröllop. :)


    Lovisa 86: Det förslager är absolut ett alternativ. Ska höra mig för om det är någon som har en matberedare att låna ut. Om det finns det så lutar det åt potatisgratäng och kallskuret med sallad och bröd. Ev någon soppa också. Soppa är ju ofärskämt billigt att göra till många. Vi har ex en soppa som vi brukar göra och bjuda på. Räknade på skoj ut vad det skulle kosta att laga den till 50 personer. Ca 150-200 kr kom jag fram till. Den är väldigt uppskattad och det är många som frågat efter receptet. Den andra soppan vi tycker mycket om skulle kosta ca 300 kr för alla. Det är en sparrissoppa. Den andra är en morotssoppa med citron och chili. :)

  • söt nöt

    har funderat en del på det där med dekorationer jag med. Jag tror att vi kommer ha löv, äpplen (älskar frukt, så det kommer finnas en fruktskål om jag får välja), röda rosor i "ljuslycktor" från Ikea massor med ljus på olika höjder. Vi kommer ha vitt, grått och rött. 
    Något åt det håller iaf.  

  • söt nöt

    Jag håller till utanför stockholm. 

    Provade klänningar idag och jag tror att jag iaf hittat en modell som jag vill ha. Blev förälskad i en spetsklänning i ganska rak modell med tajt överdel och mjukt utsvängd kjol. Lite formad urringning. Ska åka dit och prova igen om någon vecka eller så.. Får se om jag känner samma då :) 

  • söt nöt

    Lovisa86: Synd att du lämnar oss. Men kul att ni får ett tidigare bröllop :) Jag önskar er lycka till och hoppas se resultatet i någon av trådarna här fram över. :)

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!