Inlägg från: lady luck |Visa alla inlägg
  • lady luck

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Här var det en till septemberbrud och än så länge har vi inte ens bestämt datum! Det känns inte ens som jag börjat tänka på saken i jämförelse med flera här men får nog ta att sätta igång nu :) Jag håller på att fundera på vilka färger man ska ha på bröllopets alla detaljer - ska man välja dom man gillar allra mest eller ska man välja "höstfärgerna"? Behöver tips och hjälp! Vilka färger har ni valt?

    Måste även säga att klänningen här över Ylva368 är jättefin, något sånt jag oxå tänkt mig :) 

  • lady luck
    Ylva368 skrev 2012-10-19 14:17:50 följande:
    Tack!

    Vi hade valt mörklila. Jag ville ha något annat än rosa och lila är en färg som tärnorna passar bra i. Men nu när vi flyttat bröllopet till hösten funderar jag på att kanske blanda in lite orange också i brudbuketten, men resten, dvs blommor på borden, tärnbuketter, marskalkarnas slipsar och tärnornas klänningar, samt ev rosetter på stolarna får vara lila.
    Jag älskar lila och min sambo älskar grönt så det blir nog dom två färgerna och det var min tanke att ha lite orange eller röd, men vet ej hur det kommer funka? 
  • lady luck

    Det har ju varit en hel del prat om klänningar här nu och jag har idag köpt min! För ett chockpris!


    Jag hade egentligen tänkt att vänta med att köpa klänning men när jag började kika runt så fick jag plötsligt se att den enda brudklänningsaffären i min stad skulle slå igen och reade ut alla sina klänningar så jag kunde inte låta bli att gå dit. Jag hade en ganska bestämd bild om hur jag ville att min klänning skulle se ut och har inte kunnat hitta den på internet men där i just den där affären hängde den! Jättefin och underbar! För 500 kr!!!!! Det är sånt där som aldrig händer! Och tyvärr var den 2 storlekar för liten men jag har ju bestämt mig för att gå ner ett antal kilo så nu har jag verkligen en anledning till att gå till gymmet ;)


    Sömmerskan som hade affären sa att om jag inte går ner så mycket som jag tänkt så går det ju alltid att sätta snörning i ryggen så jag är väldigt nöjd med det här fyndet :) Önskar alla brudar som ännu är klänningslösa lycka till i klänningsdjungeln :)

  • lady luck

    Ja namnet kanske bär tur med sig - vem vet ;)  Tyvärr ingen bild än, men kommer nog längre fram. Ville ha en med en kort spetsärm och det hade denna. Det är mer gammeldags spets än den tunna spetsen som det ofta är  på vissa. Det var den enda klänningen med den modellen som fanns kvar och jag har aldrig sett det någon annanstans. Har ju inte varit runt och kollat så mycket men nu behöver jag ju det inte längre (känns både bra och lite tråkigt ;) ) 

     

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!