Inlägg från: Ylva368 |Visa alla inlägg
  • Ylva368

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Hoppar in här jag också. Vi skulle ha gift oss i år 18/8 men fick en liten flicka i juli så vi bestämde oss för att skjuta på det ett år. Lokal och kyrka var redan bestämt så nu har vi tillslut hittat ett datum som dessa var lediga.

    7/9 2013 blir det. Lokal och kyrka således bokade, men inget annat än, fast vi har bestämt hur vi vill ha det mesta. Vi har fått revidera gästlistan (folk föds och dör...).

    Nu ska jag vara hemma så det finns tid för planering, tid att hänga på BT och att se på Say Yes to the Dress :)

  • Ylva368

    Tittade på klänningar igår och hittade drömklänningen. Men... passar den lika bra i september när jag inte ammar längre och gissningsvis är något mindre kurvig...


  • Ylva368
    lady luck skrev 2012-10-19 12:28:01 följande:
    Här var det en till septemberbrud och än så länge har vi inte ens bestämt datum! Det känns inte ens som jag börjat tänka på saken i jämförelse med flera här men får nog ta att sätta igång nu :) Jag håller på att fundera på vilka färger man ska ha på bröllopets alla detaljer - ska man välja dom man gillar allra mest eller ska man välja "höstfärgerna"? Behöver tips och hjälp! Vilka färger har ni valt?

    Måste även säga att klänningen här över Ylva368 är jättefin, något sånt jag oxå tänkt mig :) 
    Tack!

    Vi hade valt mörklila. Jag ville ha något annat än rosa och lila är en färg som tärnorna passar bra i. Men nu när vi flyttat bröllopet till hösten funderar jag på att kanske blanda in lite orange också i brudbuketten, men resten, dvs blommor på borden, tärnbuketter, marskalkarnas slipsar och tärnornas klänningar, samt ev rosetter på stolarna får vara lila.
  • Ylva368

    Här har det inte hänt så mycket sedan sist, förutom att marskalkerna är tillfrågade och har tackat ja. Liksom stormhelen har vi maten och serveringen fixad genom lokalen. Utom tårtan som vi får beställa på annat håll. Dricka får vi också ta med själva. Vi har hittat en sångerska till kyrkan (hon sjöng fint på vår dotters dop) och min bror som är fotograf har erbjudit sig att ta bröllopsbilderna. Vad mer kan man göra nu?

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!