Inlägg från: Honsofie |Visa alla inlägg
  • Honsofie

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Hej hej!
    Ännu en septemberbrud här :)
    Kul att det finns så många!
    Själv har vi inte kommit så långt i planeringen än som vissa här (PANIK haha) men vi har bokat vigsel och festlokal.
    Jag har kollat lite på klänning och fastnat för en jag vill ha men tror ni det går att beställa redan nu? Det är på en outletsida på nätet och jag är orolig för att den försvinner om jag inte köper den nu. Sen är lite orolig för att man kanske hittar någon annan under året och ångrar sig, det är ju ändå rätt lång tid kvar.
    Jag och mina bästa vänner + mamma ska på bröllopsmässan i januari och jag antar att det är visningar och grejer där. Lite nervös blir jag men det klänning jag hittat känns verkligen rätt.
    Som sagt, kul att det är så många här :)

  • Honsofie
    söt nöt skrev 2012-10-15 19:41:34 följande:
    Vad är det för sida du har kollat på?
    Jag köpte min på bridal outlet. Den hänger kvar i butiken och iom det så kan jag byta till en annan om jag skulle ångra mig av någon anledning.  
    Balklänningaronline heter sidan, vet inte om det finns någon butik till den :/
    Alltså klänningen är verkligen perfekt (för stunden) så jag kan ju kanske ringa/maila och höra med någon kundservice om det går att hålla klänningen. Vore ju synd om jag inte hittar någon annan och vill ha den och så finns den inte kvar :P
  • Honsofie
    lady luck skrev 2012-10-19 12:28:01 följande:
    Här var det en till septemberbrud och än så länge har vi inte ens bestämt datum! Det känns inte ens som jag börjat tänka på saken i jämförelse med flera här men får nog ta att sätta igång nu :) Jag håller på att fundera på vilka färger man ska ha på bröllopets alla detaljer - ska man välja dom man gillar allra mest eller ska man välja "höstfärgerna"? Behöver tips och hjälp! Vilka färger har ni valt?

    Måste även säga att klänningen här över Ylva368 är jättefin, något sånt jag oxå tänkt mig :) 
    Jag tycker man ska ta färgerna man gillar, oavsett årstid :)
    Jag älskar naturliga jordnära färger som orange, brunt, gult och så vidare så det matchar ju även höstfärgerna. Men det är ju helt upp till var och en enligt mig. Det är er dag så ta det ni gillar :)
Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!