Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Hej, jag vill också vara med i denna tråden!

    Vi har inte kommit så långt än, kikat på två lokaler och försökt bestämma en budget. Har också haft lite kontakt med en cateringfirma eftersom den är knuten till en av lokalerna. Nu gäller det först och främst att bestämma sig :)  Andra halvan av september blir det nog i alla fall..

  • Alyllyra

    Jag tror partytält funkar bra, men se det kan vara bra att ha några värmare utplacerade på strategiska platser.
    Sen tror jag filtar är uppskattat också, själv är jag en sån som fryser mycket :) Billiga filtar finns nog på IKEA eller liknande... Och att gästerna är förberedda på tält så att de tar en kofta emd sig.

  • Alyllyra

    Sandrajavist: Vi kan inte heller komma fram till vilken lokal vi vill ha. Igår satte sig sambon ner och gjorde en ordentlig budget för båda. Så det kommer i slutändan att bli plånboken och inte hjärtat som får styra. Men det är ok, bara vi får spendera resten av livet tillsammans.

    Och vikten ska du inte oroa dig för. Man måste inte känna att man ska gå ner massa i vikt bara för ett bröllop. Men om du ändå vill försöka, se det istället som att alla kilon som du lyckas tappa är en framgång, istället för att tänka att det är en motgång om du inte lyckas tappa alla 45. Vi här på BT tror på dig! Glad

  • Alyllyra

    Vad tråkigt att det har fastnat för er, Bmw. Det jobbigt om man just falerar på en sån viktig sak som lokalen. Vi har smma problem fast omvänt; två bra lokaler och ingen enighet om vilken vi helst vill ha. Så vi sitter också fast på lokalen kan man säga.
    Hoppas ni lyckas reda ut det! Du kanske kan få andra tips på bra lokaler från alla snälla här på BT?

  • Alyllyra

    Idag bestämde vi oss! Äntligen. Vi gjorde listor igår på vad som var viktigast för oss, och sen blev allt plötsligt självklart... Har inte dubbelkollat med stället vilka datum som är lediga, men vi tror att det blit 14e... Iiiii, spännande! Ni som inte har kommit fram till lokal, hoppas ni får till det. Om ni behöver hjälp så har jag lite koll på sthlm och en del i dalarna, men i övrigt tyvärr inte

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!