• inkanp

    Bör man bli irriterad?

    Vilken jobbig situation du befinner dig i. Jag håller med Magenta om att din bror kommer få veta att ni är syskon om han kommer på middagen. Eftersom hans mamma inte vill att han ska veta om det (vad är hon för galning förresten?) så borde ju mamman stå på din sida i det här, att grabben inte ska följa med på bröllopet. Eftersom ni nu "inte är syskon" så finns det ju definitivt ingen anledning för att han ska komma?


     


    Några skriver att du tvingar din pappa att välja mellan dig och din lillebror, vilket jag inte tycker stämmer. Visst att han behöver välja just den dagen, men det borde väl inte vara varken svårt eller konstigt att välja sin vuxna dotters bröllop framför att umgås med sin son just den dagen? Det gör han säkert när det är andra tillställningar för endaast vuxna? Det är ju inte så att valet sträcker sig över resten av livet, utan dagen efter kommer han ju umgås med sin son igen. Jag förstår inte att det skulle vara fräckt på något sätt, ännu mindre när din situation ser ut som den gör.


     


    Om din pappa och hans nya fru fortsätter sina galenskaper så tycker att du ska säga till din pappa att din lillebror är välkommen på vigseln, men att middagen endast är för vuxna.


     


    Varmt lycka till!

  • inkanp

    Hahaha, ja det var ju ett tag sedan! Full koll ;) Det vore roligt att höra hur det gick!

Svar på tråden Bör man bli irriterad?