• J2012

    Bör man bli irriterad?

    Vad märkligt att du inte pratat om detta med din pappa innan ni skickade ut inbjudningarna! Det är kanske inte helt vanligt att utesluta ett syskon, ofta när det är barnfritt verkar det som att brudparet ändå låter närmaste familjens barn vara med MEN lika ofta har ju brudparet ordnat barmvakt åt sina egna barn. 

    Skulle jag vara i din situation så skulle jag be om ursäkt för att det blivit missförstånd, uppenbarligen har din pappa räknat med att hela familjen ska vara med på festen men att festen verkligen inte är barnanpassad och att det är svårt att ändra på. Lägg till att du inte tror det är så roligt för en ensam sjuåring på en lång middagssittning. 

  • J2012
    Neamalmberg skrev 2012-07-22 17:37:20 följande:
    Börjar med att på pekar att min pappa och hans fru är bjudna det är bara min lille bror som inte är de då vi anser att han inte kommer att ha roligt eller att det är lämpligt att han är med på det område vi valt, det är alltså inte hela min pappas sida som inte är bjuden!

    Det måste klargöras ett par saker här:  Min lille dror fyller 7 i januari och han vet inte ens om att han har syskon då min pappas fru vill de och min pappa har tydligen ingen talan i frågan

    Jag pratade med min pappa om detta innan inbjudningarna skickades ut, men minn far pratar eller komverserar sällan med sina övriga barn (vi som är vixen alltså då hans fru anser, dett ha med religon och göra, att är man vixen behöver man inte föräldrar längre, alltså har min pappa inge tidigare barn längre då vi alla är över 18) och han sa inget om detta då eller påpekade problemet, jag rådfrågade mina andra syskon och undrade hur jag skulle göra och dom ansåg att barnfritt inte var så ovanligt längre så de skulle nog inte vara några problem, jag kollade runt med vad andra gjorde på sina bröllop och de vi kännde med barn och för dom var de inte någon knepig med tanke på att vi talat om de så långt innan och de hade tid att få tag i barnvakt och så

     
    Jamen dåså, då är vi ju helt överens :) Du har redan pratat med din pappa om detta, och det skulle inte förvåna mig om detta varit något han valt att inte berätta för den nya frun utan väntat på inbjudningen så att han själv slipper ta konflikten utan kan lägga det på dig istället. Vill också tillägga att när jag skrev att du skulle be om ursäkt, så menade jag det inte som att jag tyckte du gjort fel, utan bara som artig "överslätande" ursäkt.
    I detta läga kan du bara säga som det är: Jag pratade med dig om detta redan innan jag skickade inbjudningarna, så varför har det plötligt blivit ett problem? 
Svar på tråden Bör man bli irriterad?