• MagnusFru

    Hemlig vigsel - berätta för mamma strax innan eller strax efter?

    rock brud skrev 2012-07-18 19:23:36 följande:
    Vi har gift oss helt i hemlighet, men vittnen från rådhuset. Gick hur bra som helst. Vi berättade via SMS / tidningsannos efteråt. "I annonsen skrev vi: Det som vi gjort, det gick fort. Nu är löften givet, för kärleken och för hela livet". Namn plats och datum.

    Gick hur bra som helst. Jag tror de e bättre att berätta efteråt då det är gjort så behöver hon inte sitta och tänka, Nu åker dom till rådhusen osv. utan får helt kallt konstatera. jaha dom har gift sig.

    O era föräldrar blir sura i stället för glada vet jag inte hur egoistiska föräldrar ni har. Man gifter sig för sin egen skull och inte för andras skull
    Om föräldrar eller syskon eller vänner blir besvikna eller ledsna för att de inte fick vara med så behöver inte det betyda att de är egoistiska utan det kanske bara betyder att de känner sig lite utanför och lite undanskuffade. Däremor anser jag att det är en sak att bli ledsen och besviken men något helt annat att bli sur och agera ut det mot brudparet!
  • MagnusFru

    Man kan faktiskt som vän/förälder/syskon till ett brudpar vara glad för brudparets skull och gratulera dom men samtidigt vara ledsen för sin egen skull att man inte fick vara med på vigseln!

Svar på tråden Hemlig vigsel - berätta för mamma strax innan eller strax efter?