• JochP

    Ordnar ni transport för gästerna?

    Hej!


    Vi ska gifta oss nästa år och det är ca 2 km mellan platsen för vigseln och festlokalen. Hur gör ni andra som inte har vigsel och fest på samma plats, ordnar ni med transport eller får de ta sig till festen själva? Funderar på hur vi ska göra, hyra buss kanske eller så får de åka traktorsläp...

  • Svar på tråden Ordnar ni transport för gästerna?
  • JochP

    Tack för svaret! Hur tror ni att de flesta kommer ta sig dit? Promenad fån kyrkan? Taxi eller egna bilar? Vi har inte bestämt än hur vi ska göra men förmodligen erbjuder vi nån typ av transport för de som inte kommer i bil.

  • JochP
    MrsH skrev 2012-07-17 18:54:43 följande:
    Vi har väldigt långt mellan kyrkan och festen och har därför hyrt en gammal spårvagn (gifter oss i Göteborg) som kommer ta alla gäster till festen:) Kyrkan ligger precis vid hållplatsen.


    Wow, vad coolt! Detta gillar jag.
  • JochP
    Loveit skrev 2012-07-17 19:48:31 följande:
    Självklart är det inte spädbarn, men jag kan tänka mig att många kanske uppskattar skjuts så att båda i ett par kan ta sig ett glas vin eller så. Speciellt om det är lite längre bort, på en liten ort och inte kommer därifrån.

    Vi har många gäster som inte bor eller har varit där vi gifter oss och som säkert kommer se bröllopet lite som en semester samtidigt (gissar jag) så då kan det säkert vara skönt att inte behöva tänka på bil.

    Men tur att vi tycker olika Glad

    Det är precis i de banorna jag funderar också. Vore nice att kunna erbjuda dem skjuts till festen. Vi hade tänkt hyra en ångbåt och åka i den till lokalen, men alla 90 gäster får tyvärr inte plats i den.


    Vi bor på en liten ort så taxi är inget bra alternativ då det endast finns enstaka bilar. Vi spånar vidare på detta.

Svar på tråden Ordnar ni transport för gästerna?