Inlägg från: lillasofie |Visa alla inlägg
  • lillasofie

    Brudar Västmanland 2013

    Har ni koll på att det finns bröllopstidningar ute? Jag tyckte det var dåligt med sådana i somras när vi började planera, men idag fanns det 4 olika på Maxi Hälla 2 hade jag redan, men köpte såklart de andra 2 också


     


    emzerus, vad ingick i AT catering? Jag tänker på utkörning, personal mm. Nåt som ingick i priset?

  • lillasofie
    Mickilina skrev 2012-10-24 20:20:58 följande:
    Hej!
    Jag är helt ny här på bröllopstorget och såg precis den här tråden. Vilken trevlig tråd!

    Jag bor i Västerås men kommer från Köping där jag och min sambo ska gifta oss 8e juni i Köpings kyrka.

    Vi håller just nu på att kika på fotograf. Hur har ni tänkt ang att få bilderna digitalt eller inte? Det verkar vara lite olika mellan olika fotografer hur de gör. Det känns ju roligt att ha möjlighet att själv pyssla och knåpa lite med bilderna, ex vis göra någon scrapbook eller dylikt och då underlättar det ju om man får bilderna digitalt..

    En annan sak vi funderat på är att vissa fotografer inte har studios. Hur löser man då porträttfotograferingen om det regnar på den stra dagen? Det känns ju viktigt vid valet av fotograf så man inte står där...

    Någon som har någon erfarenhet av fotograf Henrik Mill? Eller tips på fler?

    Vi får 400 bilder digitalt (redigerade om jag fattat rätt) som vi får göra vad vi vill med.


     


     

  • lillasofie
    Honsofie skrev 2012-10-24 20:29:58 följande:
    Vi tänkte inte ha någon fotograf utan ta bilderna av nära och kära (i dagens läge ser det iaf ut så haha) men om fotografen ni ska ha inte har studio så kan ni ju alltid ta bilderna i lokalen.
    Fixa en hörna i lokalen (om den inte är tjusig från början) och dekorera lite extra där så ni har en fin bakgrund :) Det är iaf något jag skulle kunna tänka mig att göra.

    Jag kan visst inte citera flera inlägg samtidigt.


    Jag hade samma funderigar med plats för foto vid dåligt väder, så lokalen var ju jättebra, det har jag inte alls tänkt på

  • lillasofie

    Är det nån som har skaffat eller tänkt på bröllopsförsäkring? Vi ska nog fixa det, känns som att risken att nån av oss eller barnen blir sjuka inte är jätteliten. Fatta om man åker på magsjuka eller nåt! Nä, ska läsa på ordentligt vad det täcker, men rent spontant känns det som en vettig idé.

  • lillasofie

    Nu hasr min kinaklänning kommit och den är jättefin Men problemet (för självklart måste det vara lite problem ) är att det är dragkedja istället för snörning som jag ville ha. Är det nån som vet om det går att ändra? Och är det nån som känner till nån bra sömmerska i stan? Har kollat eniro men hittar inget.

  • lillasofie

    Vi tänkte åka till Guldhuset Bronsil (?) och kolla ringar. De ska vara bra och inte allför dyra. Tror det ligger utanför Enköping.


     


    Smink och hår tänker jag spara in på och gör själv med hjälp av min syster. Tänkte ta en såndär make-up-kurs på 1 timme på Make Up Store och be dem fokusera på grunden, för det är den jag vill ha hjälp med Fotograf tar vi en bekant som har eget företag, så det kostar en del, men då är han med hela dagen. Först tänkte vi spara in på det också, men när vi tänkt efter mer så vill vi ha riktigt fina bilder att kunna visa upp. Och det jag har sett av hans bilder är jag väldigt nöjd med


     


    Jag ska försöka lägga in en bild på klänningen snart, ska bara se till så sambon tar lite bilder först

  • lillasofie
    JOOL 09 skrev 2012-11-16 09:56:15 följande:
    lillasofie: Guldhuset Bronsil ligger i Munktorp, så att du inte åker åt fel håll menar jag ;) Är också nyfiken på att se hur din kinaklänning blev! Eran fotografbekant jobbar han professionellt eller är det hobby? Har han någon hemsida?

    Här ligger planerandet lite på is då det har varit fullt upp med en massa annat. Men börjar nästan känna lite stress nu när det här året snart är slut så jag måste nog sätta lite fart igen!

    Näst på tur står maten och fotograf....

    Trevlig helg på er alla brudar :)

    Haha, jag det vore ju bra om vi åkte åt rätt håll i alla fall Han som fotar har fotoföretag så att säga, men försörjer sig inte enbart på det, vad jag vet. http://mathiascederholm.com/web/ är hemsidan i alla fall.


     


    Här ligger det också lite på is och kommer nog göra det till efter jul. Då blir det till att ta tag i det igen! Ska försöka ta oredentlig kontakt med cateringen igen och bestämma meny snart i alla fall.

  • lillasofie

    Kul med massa nytt folk här i tråden


     


    Jag har lite beslutsångest och tänkte ni kanske har nån input. Vi ska ha vitt, rosa och svart som färgtema. Vi ska ha svarta löpare på borden, och jag hade tänkt köpa organza-tyg till det, men funderar nu på att sy till av vanliga lakan. Vad tror ni blir bäst? Blir ju mer jobb med lakan, men det kanske blir snyggare med lite "tjockare" löpare?

  • lillasofie

    Här har det också stått still ett tag. Ska ta tag i maten och hitta sömmerska till klänningen nu efter helgerna. Men igår bokade vi i alla fall rum till bröllopsnatten Men det är typ det enda som hänt sista månaden


     


    Vi tänkte nog skicka ut inbjudningarna i maj kanske och sen ha osa i juni, 1,5-2 månader innan, men eftersom det är semester vill jag vara säker på att allt går att fixa under sommaren, så vi vill ha tid på oss

  • lillasofie
    sophiebus skrev 2013-01-03 09:15:20 följande:
    min sambo ska åka å sy upp en grå kostym till brölllopet på Ruths å de ska bli spänninade å se hur den blir =)

     


    Syr de upp åt alla, eller bara vid speciella tillfällen Vad kostar det vi så fall?


     

Svar på tråden Brudar Västmanland 2013