Inlägg från: lillasofie |Visa alla inlägg
  • lillasofie

    Brudar Västmanland 2013

    Vi ska vara i Badelunda som också uppfyller de kraven, och kostar som sagt 5000.

  • lillasofie
    Kotthare skrev 2012-08-08 15:04:00 följande:
    Oj! Dyrt för en bygdegård tycker jag.
    Vet inte om det är en Bygdegård. Det är en kyrkskla, men det kanske är samma sak? Men den är ju väldigt populär, så de vet väl att ta betalt... När jag ringde och bokade för typ 3-4 veckor sen (?) var det redan 9 bröllop bokade nästa sommar!
  • lillasofie

    Vi ska ha vitt och rosa som färger, men jag funderar på att ha lite svart också. Det blir väl inte för mycket?

  • lillasofie

    Jag har en liten undran angående toastmaster/toastmadame och värdpar. Alltså en toastmaster trodde jag var den som höll i tal, sånger och ordning under middan. Eller är det mer? Och vad gör ett värdpar egentligen? Haha, har varit på säkert 10 bröllop de senaste åren men har inte riktigt tänkt på vad de egentligen gör Nån som har någon koll?

  • lillasofie

    Våra pojkar kommer vara 2 och 5,5 och de får vara med i kyrkan men sen ska vi försöka få barnvakt. Jag kommer inte kunna slappna av med dem där, eftersom de är ganska mammiga båda två. Men jag vill ha med dem i kyrkan eftersom jag vill att de ska se mamma och pappa gifta sig

  • lillasofie

    Vi ska ha catering, som det ser ut nu 2-rätters. Jag har redan bokat upp datumet hos firman, men hon ville inte höra av oss mer än på några månader eftersom hon hade fullt med bröllop denna sommar


     


    Är dock lite sugen på buffé ibland, för att få ner kostnaden lite, men hittar inget jättebra alternativ som är så mycket billigare. Blir väl att man sparar in på servering i så fall, men jag hoppas på min yngre systers vänner som kanske kan ställa upp. Vad kan man ge dem betalt tro? 500 styck för kvällen, är det för lite tror ni? Vi lär behöva en 8-10 st eftersom de inte är erfarna i så fall.

  • lillasofie

    Ang 2-rätters så nämde jag det för cateringen, att vi ville skippa efterrätten och det lät ok. Borde inte vara några problem kan jag tycka att ta bort det?


     


    Jag vill också prova klänning! Ska ner på Ruths tänkte jag, men min syster/tärnan är borta en vecka till, så det får bli efter det. Vet ni om man måste boka tid där?

  • lillasofie

    Härlig klänning kaktus! Och ännu härligare med halva priset


     


    Häromdagen sa vår 4-åring "Jag ska bära ringarna". Vilka ringar frågade jag. "ringarna i kyrkan!" Jaha sa jag. Hur ska du bära dem då? "på en kudde". Så nu är det bestämt Han hade visst sett det på tv

  • lillasofie
    JOOL 09 skrev 2012-08-24 09:24:56 följande:
    Gulligt!

    Hade samma planer själv för stora killen men tror jag stryker det då lillebror ska göra precis allt som storebror gör och något slagsmål vill jag inte ha i kyrkan!!
    Ja, lillebror kommer vara 2 så risken är att vi får två ringbärare. De får väl bära varsin ring För visst bär man väl fram mannens också, även om det är förlovningsringen? Haha, har ingen koll
  • lillasofie

    lillasofie - 3 juni i Badelunda kyrka kl 16.00


    JOOL 09 - 8 juni 2013 i Badelundakyrka kl 16.00


     


     


    Skrev i tidsordning tänkte jag

Svar på tråden Brudar Västmanland 2013