Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Blivande fruar 2014

    Sandrajavisst - ohhhh, va spännande!! Ni är en del nu som börjat bokat och fått klartecken,,,så himla kul och spännande!!

  • MH2014
    141004 skrev 2012-12-03 08:30:12 följande:
    Åh! Ja det kommer vi verkligen kunna:) Vad kul!
    Jag har inte läst allt tillbaka i tråden, får ta en titt, har ni satt färger o så?

    Har inte skrivit ut så mycket då det beror mycket på vart vi väjer att lägga vigseln. Om det blir restaurang eller lokal. Hur mycket kan får ändra/smycka osv.. Men vi har ju givetvis tankar :)


    tanken är att färgerna/temat ska vara: vit, ivory, silver, midnattsblå och spets.


    fick dock nys om ett hemligt släktbröllop som sker snart, och dem skulle ha blått och silver,,,,så får väl se vilken typ av blå de använder och hur de smyckar. Så det inte blir liknande det vi tänkt,,inte för at vi vill byta men :(


    Har köpt lite saker redan, sååå spännande! pyssel till dukning och bordsplaceringen, m2bs slips och näsduk, och en sexig outfit till natten eller dagen efter :)


    Vi ska inte ha en fest utan planerar en riktigt fin och välsmakande middag på ett par timmar!!

  • MH2014
    141004 skrev 2012-12-03 10:59:46 följande:
    Åh! förstår, inte kul om de har samma som ni tänkt att ha..:S Vi har precis släppt temat & årstiden just pga samma orsak.. Nu nya tag :) visst man kan ju inte vara helt själv med sin idé men känns som copy copy rakt av när det blir för nära & snarlikt..
    Bra med att handla lite saker då & då, det gör vi med, och samlar i en kartong :)
    Hur många gäster har ni tänkt?

    Vad är ett tema/färger?


    Nä, ensam blir man nog inte ;) vissa saker blir man ju inspirerade av här på BT och på google, så nån har ju alltid hunnit före ;) Bara synd att deras smygis är nästan precis på dagen och samma färger :O men men, kommer ju inte vara helt lika gäster iaf...


    Vi vill ha en liten intim tillställning med runt 35gäster, som det ser ut nu, utan barn,,,med barn blir vi 55gäster.


    hur planerar ni?

  • MH2014
    MissLii skrev 2012-12-03 11:20:38 följande:
    Vi har bokat kyrka och hittat klänningen..... Samlar en mapp med insperationsbilder just nu om dekoration och ringar.... Känns som det är lite för långt kvar ;))
    visst gör det!!! känns inte som om man "vågar" bestämma för mycket....vill vi ha samma och gillar vår ide om två år liksom?!
  • MH2014
    E86 skrev 2012-12-03 17:00:25 följande:
    MH2014: Jag har letat men hittar inte din tråd =/ Om du vill får du gärna skicka länken till mig. Vart i västmanland bor du?

    Jag har idag avrit på panduro och shoppat loss! Köpte en vit pärm som jag nu håller på att"pimpa" med allt möjligt fint och som ska bli planerings/inspirations album. Superkul! =) Är det någon annan som gjort något liknande? Har även mejlat några restauranger med massor av frågor. Är det någon annan här som funderar på att ha sin middag på restaurang?

    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m4231704.html


     


    Bor i Västerås...Du?


    Vi ska antagligen vara på restaurang, har tre vi funderar på och har möte med efter nyår,,och två olika lokaler om vi väljer catering med servering. Vi vill göra så lite som möjligt under DagenD och att våra gäster ska ha en avkopplande kväll :)

  • MH2014
    Sandrajavisst skrev 2012-12-03 17:49:45 följande:
    Bra tips med inspirationsbok! jag har ju massa ideer men gäller att spara dem så man kommer ihåg! ska skriva ut en planering med så man kan bocka av det som är gjort och planera.

    Jag vet inte om jag ska pyssla ihop korten eller köpa färdiga.. det är ju så kul att pyssla
    Ska iaf ge mig på pompoms! Ska ha 3-4 st hängandes från taket i lokalen.. men undra om det är svårt?

    vi hade funderingar att ha på en herrgård där de hade restaurang. låter som en bra idé.
    finns jätte bra beskrivningar om du googlar.. vi ska ev med göra egna, berende på plats vi väljer :)
  • MH2014

    Har allt mitt TO DO och inspiration på ipaden,,är ju så lätt att spara inspirations texter och bilder då,,även gjort anteckningar och en budget vad vi tror innan, vad vi fått priser på ch hur det blev :)


    lite kontrollfreak här med ;)

  • MH2014

    vet inte hur man gör, men skulle nån inte kunna göra en lista över oss och alla datum och vart,,,man "tappar" liksom bort vika alla är :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014