Inlägg från: Nudax |Visa alla inlägg
  • Nudax

    Bukett på borgerligt bröllop

    Det beror ju helt på hur man gifter sig? Det verkar som om en del tror att traditionell vigsel och borgerlig vigsel är varandras motsatspar? Det handlar ju bara om ifall man gifter sig med Gud som vittne i en kyrka eller om man gifter sig utan den kristna biten. Sen kan man ju välja precis själv hur man vill att själva bröllopet ska vara.


    Jag gifter mig borgerligt men ska ha en traditionell vigsel med hela paketet av bröllopskläder, gäster, inmarch, dikter, sång, blommor och allt. Man kan också välja att gå till statshuset i vanliga kläder. Så helt beroende på hur man ska ha sin vigsel tänker jag att man kan känna efter om det känns rätt eller fel med ex. en brudbukett.


     


     

  • Nudax

    Precis! Vad skönt att fler "reagerat" på det och inte bara jag =P Just det där att borgerligt automatiskt räknas som enkelt eller icke-traditionellt. Sen har just vi dock inte lagt massor och massor av pengar på vårt bröllop - men det har inte med om det var borgerligt eller inte att göra. Vi har ett budget-bröllop men med allt som hör bröllop till, minus kyrka =P

    Men till TS iaf: Känn efter hur just du vill ha det, vad som känns rätt i det sammanhang just ni valt, och gå på det, det finns inget rätt eller fel! =)

  • Nudax

    Nu är jag gift och såhär blev buketten som jag gjorde själv till mitt borgerliga trädgårdsbröllop:



Svar på tråden Bukett på borgerligt bröllop