• Anneli­256
    Äldre 8 Jul 21:30
    11940 visningar
    8 svar
    8
    11940

    min fru vill skiljas, men inte jag!

    Håller med ovanstående talare.


    Mina tips är som följer,


    Om du nu vill få henne tillbaka.. det enda sättet i så fall som jag ser det är att ge henne "space" var inte PÅ som du själv säger det kommer bara att göra henne mer anti.


    Den enda kontakt ni borde ha är den ni är tvugna att ha pga barnet. Om hon nu flyttar in så gör klart för henne att det är bara tills hon hittar något annat, för din egen skull. Kanske du borde se om du kan vara hos någon kompis så länge eller iaf del av tiden. För att du ska kunna få slicka dina sår och inte bara sitta där och hoppas och sukta efter något som kanske inte blir.


    Ingen avundsjuka eller försök att få kontroll över henne.. Kanske.. men BARA kanske hon efter ett tag inser att hon vill ha dig igen. Men det är bara hon som i så fall kan komma till den insikten du kan inte göra annat än att låta henne sortera ut sina tankar och känslor själv.


    Förstår att det är tufft, men som sagt var mitt råd är att låta henne vara om det är meningen så kanske det blir ni två igen.. annars så måste du släppa taget och gå vidare. Det kommer säkert att ta tid, och göra ont. Lycka till.

  • Anneli­256
    Äldre 11 Jul 15:47
    #5
    Anonym skrev 2012-07-11 12:56:45 följande:
    Ta kontakt med närmsta familjerådgivning!
    Så får ni hjälp att prata igenom det hela tillsammans med en tredje part.
    Även om förhållandet väljer att avslutas har ni haft en dialog och du
    slipper stå där med alla dina frågor!
    Bra förslag spec med tanke på att det finns barn. Det förutsätter bara att hon är villig att göra det. Du kan motivera just med att ni faktiskt har barn och därför även i framtiden måste kunna kommunicera vilket blir lättare om ni reder ut saker och ting.
Svar på tråden min fru vill skiljas, men inte jag!