Inlägg från: kärlekensbrudpar |Visa alla inlägg
  • kärlekensbrudpar

    sex med 14-åring, rätt eller fel??

    Jag hade sex när jag var 14 han var 18 jag mår inte dåligt av det. Men jah fick nog myclet efterkommande problem då med killar...man växer upp för fort, ör det äkta ksn man lika gärna vänta!Men jag tycker det är bra att lagen finns man är inte vuxen vid 14 års ålder. Jag tänkte inte så mycket vad lagar innebär i den åldern det bara händer. När jag har min tonårs flicka el tonårs pojke ska jag prata noggrant om vad det byxmyndighet innebär.

  • kärlekensbrudpar

    Kärlek är att kunna vänta tappa oskulden borde vara något fint :) vad jag menar att jag fick problem med killar är att jag visste inte vad kärlek var. Jag visste bara vad sex var :/ och fick låg självkänsla. Så information och kunskap till tonåringar tror jag är à och o. Och att den äldre lär sig ta sitt ansvar som den mogna! Och nu kanske fler har respekt för lagen om någon faktiskt får en dom...

  • kärlekensbrudpar

    Varför kan man inte vara säker på hur gammal en människa är när man har sex? Varför sån brådska? Sen förövrigt ska man ju inte ljuga om sin ålder och i detta fallet visste han ju hur gammal hon var. Och angående föräldrarna dom BRYR sig om sitt barn. Och är man en äldre kille el tjej kan man vänta till sin partner är byxmyndig.

  • kärlekensbrudpar

    Det borde bli hårdare straff för våldtäkter och alla som är skyldiga borde fällas. Men när det gäller byxmyndighet så fälls man kanske folk börjar tänka till. Och han visste om laget varför bryta den. Det är som fortkörning jag tycker inte synd om mån som kör för fort. Det ät ett val människan gjort. Man får stå sitt kast :)

  • kärlekensbrudpar

    Och säger nån kör fortare inte måste jag göra det därför det är jag bakom ratten som bestämmer ;)

Svar på tråden sex med 14-åring, rätt eller fel??