Inlägg från: Discoannali |Visa alla inlägg
  • Discoannali

    Svårt val: missa fotografering på morgonen eller fotografering under första dansen?

    Hej på er,

    Vi gifter oss den 13:e juli (nästa fredag) och har bokat två fotografer som ska vara där under dagen. Det vi tyckte var bra var att de var två stycken vilket gjorde att tjejen kan vara med när jag och brudtärnorna gör i ordning oss medan killen kan vara med när grabbarna fixar till sig. Dessa foton vill man ju gärna inte missa!

    Men nu visade det sig att vi bokat fotograferna i 8 timmar vilket inte räcker till exakt hela dagen. Att lägga till några timmar kostar över 1000 kr per tillagd timme och den kostnaden har vi tyvärr inte råd med. Därför måste vi nu bestämma om vi vill att de är med på förberedelserna på morgonen men därför inte kan stanna till första dansen utan endast till middagen eller om de helt enkelt får komma direkt till kyrkan istället och vi då får med första-dansen fotona men missar alla förberedelser.

    Hur skulle ni ha tänkt? Vill ju egentligen inte missa nåt såklart men det verkar inte gå att lösa på något annat sätt.

  • Svar på tråden Svårt val: missa fotografering på morgonen eller fotografering under första dansen?
  • Discoannali

    Tack för alla bra svar!

    Jag hade hittills tänkt att jag hellre missar första dansen än förberedelserna men det finns ju en poäng i att det är svårare att få till bra bilder på kvällen. Däremot vet jag att flera av kompisarna kommer ha bra kameror även på kvällen så skulle ju kunna fråga dem om de kan vara lite extra med just då.

    Vi kommer få ett album från fotograferna sen och jag tycker nästan att det känns viktigare med lite fina förberedelsebilder i det (då vi få som fixar i ordning oss, min mamma och mina brudtärnor, inte riktigt är några fotoexperter) än första dansen-bilder men det är inget lätt beslut!!

    Annars ska jag absolut kolla upp om en av fotograferna kanske kan komma tidigare. Det enda problemet med det är att jag och min blivande man kommer att vara på två ställen och att det kanske blir svårt att då få förberedelsebilder på oss båda...

Svar på tråden Svårt val: missa fotografering på morgonen eller fotografering under första dansen?